Pr0r4geNew Novice2 months agoBlad ea fc companion Dzień dobry, Od miesiąca nie mogę zalogować sie na ea fc 26 comapnion. Mam cały czas blad z logowaniem
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej Pr0r4ge Jaki dokładnie pojawia się komunikat podczas próby logowania?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,696 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,696 Posts
Recent DiscussionsFc 26 rynek transferowy Witam mam problem z gra fc26 poniewaz nie moge wykonac zadania ukoncz rewolucje podstaw, wykonalem wielokrotnie a nie zalicza mi, a to odblokowuje rynek.transferowy Problem z logowaniem brak e-mail Witam od tygodnia szukam pomocy na dostępnych zakładkach pomocy na stronie EA jednak nikt nie chce pomóc. Konto paiadam od 2011 i na to wychodzi że traktowanie klienta i dostępność pomocy to jakiś ...Gra nie uruchamia się Proszę o weryfikację, czy były wprowadzane w nocy jakieś zmiany do The Sims 4. Mam ustawione automatyczne pobieranie aktualizacji. Gram na systemie Ubuntu, campatibility mam ustawione na Proton 10.0-...Gra nie uruchamia się Wczoraj grałam w The Sims 4. Dzisiaj mam launching, a potem nic. Znowu pojawia się przycisk play. Proszę o pomoc w zweryfikowaniu, w czym jest problem i dlaczego dzisiaj nie mogę uruchomić gry. blad instalacji (kod błędu: INST-21-25001). gdy instaluje ea to na koniec pojawia mi sie blad (kod błędu: INST-21-25001). co mam zrobic? jak uruchamian to jako administrator dalej tak jest