Pr0r4geNew Novice5 months agoBlad ea fc companion Dzień dobry, Od miesiąca nie mogę zalogować sie na ea fc 26 comapnion. Mam cały czas blad z logowaniem
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej Pr0r4ge Jaki dokładnie pojawia się komunikat podczas próby logowania?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 54 minutes ago1,770 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 54 minutes ago1,770 Posts
Recent Discussionsproblem z pobieraniem gry gdy klikam ,,zainstaluj" by pobrac gre f1 przenosi mnie do aplikacji ea, mialem ta gre pobrana 3 dni temu i odinstalowalem by zrobic reset plikow, gdy teraz pobieram to mam ten sam problem czyli, pok...moje stare konto pokazuje się jako nie istniejące Miałam orgina od jakiegoś 2015 roku i grałam w simsy 4 zbierałam wszytskie dodatki teraz jak próbuje się zalogować na to konto pokazuje że nie istnieje nie wiem co mam zrobić mail jest ten sam a dale...Nieznane konto EA połączone z moim Steamem i brak możliwości odłączenia konta Mam problem z kontem EA połączonym z moim kontem Steam. Okazało się, że moje konto Steam jest podłączone do jakiegoś konta EA, którego nie znam. Przez to nie mogę grać w gry wymagające uruchomienia p...Zmieniona nazwa użytkownika i brak wcześniejszych gier na koncie. Dzień dobry. Mam problem z aplikacją. Po zalogowaniu się po bodajże coś około 2 lat na swoje konto mam zmienioną nazwę użytkownika (email się zgadza ponieważ kody logowania normalnie przychodzą) na p...FIFA 26 Witam gram w fife 26 grałem w skład batle wygrałem 4:0 zakończył się mecz internet się zawiesił wyłączyłem grę a tam wynik że przegrałem 3:0 . Co to ma być zawsze coś się dzieje proszę naprawić ten b...