2 years ago
Brak dodatku do The Sims 4
Witam, Ostatnio zakupiłam dodatek do the sims 4 (Witaj w pracy). Po zakupie normalnie grałam, następnego dnia aplikacja mnie wylogowała (pomimo opcji nie wylogowuj mnie), a dodatku już nie było i wi...
Hey @M009S
Chciałabym wyjaśnić, że w momencie przejścia z Origin do EA app zawartość biblioteki gier zostaje ta sama. Jeśli jednak nie widzisz wszystkich gier na koncie i masz za sobą zalecenia z naszego poradnika, najczęściej oznacza to, że logujesz się na inny profil EA.
Bardzo często dzieje się tak, że nasi gracze posiadają kilka kont - zwłaszcza od momentu udostępnienia gry The Sims 4 za darmo. Upewnij się proszę czy na Twoim obecnym koncie widzisz The Sims 4 kupioną za 0PLN lub czy są widoczne numery zamówień dodatków, które były kupione poprzez Origin - wystarczy sprawdzić historię zamówień w dowolnej chwili w ustawieniach konta EA.
@EA_Kuba zasugerował kontakt z naszym doradcą poprzez czat, aby ustalić jak wygląda sytuacja Twojego konta. Taka indywidualna konsultacja pozwoli ustalić czy Twoje dodatki są aktywne na Twoim koncie i wytyczyć dalsze działania. Przygotuj sobie kody gier i numery zamówień z Origin.
Aby porozmawiać z naszym doradca poprzez czat, proszę otwórz TEN link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj...
Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.
Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie,
_Kalina