Forum Discussion

Haniawera's avatar
2 years ago

Brak dodatku do The Sims 4

Witam,

Ostatnio zakupiłam dodatek do the sims 4 (Witaj w pracy). Po zakupie normalnie grałam, następnego dnia aplikacja mnie wylogowała (pomimo opcji nie wylogowuj mnie), a dodatku już nie było i widniał w sklepie jako do kupienia. W managerze pobierania dalej widnieje dodatek jako ostatnio pobrany. Przy uruchomieniu gry i wczytywaniu save'a pokazuje mi się informacja o możliwości uszkodzenia zapisu, ponieważ jest w nim zawartość z dodatku. Przy próbie ponownego wpisania kodu dodatku pokazuje się informacja, że kod został już wykorzystany. Wielokrotnie ręcznie przeładowywałam stronę biblioteki, czyściłam pliki cache, przelogowywałam się, restartowałam komputer, ręcznie chciałam aktualizować aplikację (jest najnowsza wersja), odinstalowałam i zainstalowałam grę ponownie, włączyłam naprawianie plików gry oraz przeinstalowałam aplikację. 

Bardzo proszę o pomoc.

15 Replies

• M009S's avatar
    M009S
    2 years ago

Zakupione dodatki to - Miejskie życie. Psy i koty. Wyspiarskie życie. Uniwersytet. Śnieżna eskapada. Wiejska sielanka. oraz pakiet Wystrój marzeń

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @M009S 

Dzięki za odpowiedź. 

Zazwyczaj w takich przypadkach przyczyną jest logowanie się na niewłaściwe konto EA. 

Upewnij się proszę że logujesz się na konto przy pomocy właściwego adresu email, oraz EA ID. 

Jeśli pojawi się problem ze zlokalizowaniem konta - skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• M009S's avatar
    M009S
    2 years ago

Witam. Nie wiem jak jest zazwyczaj. To jest mój przypadek. loguje sie prawidłowo zgodnie z adresem email. Wykonuje wszystko prawidłowo. proszę o informacje o terminie przywrócenia możliwości korzystania z gier które kupiłem. Proszę o podanie konkretnego wskazania co oznacza skontaktuj sie z nami bezpośrednio - to znaczy z kim kiedy i jak. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hey @M009S 

Chciałabym wyjaśnić, że w momencie przejścia z Origin do EA app zawartość biblioteki gier zostaje ta sama. Jeśli jednak nie widzisz wszystkich gier na koncie i masz za sobą zalecenia z naszego poradnika, najczęściej oznacza to, że logujesz się na inny profil EA.

Bardzo często dzieje się tak, że nasi gracze posiadają kilka kont - zwłaszcza od momentu udostępnienia gry The Sims 4 za darmo. Upewnij się proszę czy na Twoim obecnym koncie widzisz The Sims 4 kupioną za 0PLN lub czy są widoczne numery zamówień dodatków, które były kupione poprzez Origin - wystarczy sprawdzić historię zamówień w dowolnej chwili w ustawieniach konta EA

@EA_Kuba zasugerował kontakt z naszym doradcą poprzez czat, aby ustalić jak wygląda sytuacja Twojego konta. Taka indywidualna konsultacja pozwoli ustalić czy Twoje dodatki są aktywne na Twoim koncie i wytyczyć dalsze działania. Przygotuj sobie kody gier i numery zamówień z Origin. 

Aby porozmawiać z naszym doradca poprzez czat, proszę otwórz TEN link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,759 Posts