Forum Discussion

Huxley94's avatar
Huxley94
Seasoned Newcomer
4 days ago

Brak dostępu do EA FC26

Utraciłem z biblioteki grę EA FC 26, mimo, że gra jest dalej zainstalowana na dysku to w aplikacji wyświetla się komunikat: "Dostęp do gry wyłączony lub usunięty. Twój dostęp do tej gry został ograniczony, przeczytaj nasz artykuł pomocy, aby dowiedzieć się dlaczego tak się stało i jak to naprawić"

Oczywiście przeczytałem artykuł i nic z niego nie wynika. Grę kupiłem jako klucz na zewnętrznej stronie Loaded.com (dawniej CDKeys). Czy to normalna praktyka z waszej strony, że przez taki typ zakupu usuwacie ludziom grę z biblioteki? Przy sprawdzaniu na stronie mojej historii zamówień w ogóle nie widnieje ta gra, mimo, że kod został użyty w waszej aplikacji!  Przy kolejnej próbie wpisania kodu, oczywiście pojawia się komunikat, że kod został już wykorzystany. Jak najszybciej uzyskać znowu dostęp do gry, bo nie po to ją kupiłem, żeby teraz bawić się w jakieś przepychanki ze sklepem i EA App. 

2 Replies

• 6HitoShi9's avatar
    6HitoShi9
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Huxley94 siema mam dokładnie ten sam problem napisałem do supportu eneby i EA jak odpiszą to ci napsze w czym problem i jak go rozwiązałem jeśli go rozwiąże to napisze ty tez napisz jak na coś wpadniesz joł

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Huxley94​ 

Jeśli gra została kupiona poprzez poprzez zaufanego sprzedawcę - wyczyście pamięć podręczną EA app wedle instrukcji poniżej:

Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami

W przypadku kupna gry z innego źródła, skontaktujcie się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

Kupowanie walut premium EA i gier do pobrania

📌 Kupowanie gier cyfrowych EA u nieautoryzowanych sprzedawców wiąże się z ryzykiem.

• W najlepszym wypadku możesz otrzymać niewłaściwy produkt lub inną wersję językową.
    • W najgorszym zaś dane Twojego konta EA lub dane rozliczeniowe mogą trafić w niepowołane ręce. Może to skutkować nieuprawnionym użyciem danych rozliczeniowych lub utratą dostępu do konta.
    • Nieautoryzowani sprzedawcy mogą sprzedać fałszywy, używany lub skradziony klucz albo kod produktu.
    • Wyłączymy wszystkie nielegalnie uzyskane gry i kody produktów. Oznacza to, że nie będzie można dalej grać w grę ani wykorzystać wirtualnej waluty.
    • Doradcy EA nie będą w stanie pomóc w przypadku gier zakupionych od nieautoryzowanych sprzedawców lub nielegalnie. 

Każdy zakup dokonany u nieautoryzowanego sprzedawcy wiąże się z ryzykiem. Zadbaj o to, by twoje konto i dane osobowe były bezpieczne.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,561 PostsLatest Activity: 5 hours ago