Forum Discussion

escher0vsky's avatar
2 years ago
Solved

Brak nagród w Battlefield 3 za Status Weterana

Witam, ogólnie mam problem z nagrodami za status weterana w bf 3. Jakoś posiadając na koncie battlefield bad company 2, battlefield 3, battlefield 4, battlefield 1, battlefield hardline i battlefield V nie mam nagród za status weterana i nie wyświetla się on w profilu na battlelogu. Wsparcie nic nie może z tym zrobić, ktoś może wie co mam z tym zrobić? 

• Hej @escher0vsky 

Przykro mi, ale ze względu na upływ czasu od premiery gry i wynikające z tego ograniczenia w zakresie wsparcia dla tego tytułu, aktualnie nie jesteśmy w stanie dodać Statusu Weterana.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @escher0vsky 

Przykro mi, ale ze względu na upływ czasu od premiery gry i wynikające z tego ograniczenia w zakresie wsparcia dla tego tytułu, aktualnie nie jesteśmy w stanie dodać Statusu Weterana.

• Rozumiem, a możliwość dodania samych nagród z tego ? Też nie ma takiej możliwości? Zależało mi głownie na zestawie pistoletów w battlefield 3

Chodzi mi tu o pistolet m1911 w 3 wersjach 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,295 PostsLatest Activity: 4 hours ago