KraftovvSeasoned Newcomer25 days agoCompanion 26 Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,602 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,602 Posts
Recent DiscussionsDziwny ruski e-mail powiązany z moim kontem Witam. Wczoraj po drugim czasie potrzebne było mi konto EA, gdyż kupiłem FC26. Gra kupiona na Steam (konto Steam jest powiązane z tym kontem EA), pobrał sobie EA App i bez logowania gra przypisana zo...Dwa konta z innymi email Mój kolega ma problem z wiązany z tym że ma dwa konta EA z dwoma innymi emailami ale nieważne jakim emailem się loguje zawsze loguje go tylko na jedno z nich Problem ze starym kontem Miałam kiedyś stare konto na ea z wszystkimi grami znam do niego mail hasło wszystko ale niestety do maila nie mam dostępu a jak próbuje się zalogować na tamto konto ea to mam zewryfikuj konto wpisuj...Pomocy! Sims 4 Ostatnio przywróciłam laptop do ustawień fabrycznych z zachowaniem plików prywatnych, zalogowałam się na konto EA i zniknęły moje dodatki do gry TS4:(( mogę je jakoś odzyskać? Kiedy teraz wchodzę w d...Nie masz do tego dostępu Proszę o pomoc. Próbuję ściągnąć grę z mojej bilbioteki. Po czym gra próbuje się sciągać. A po chwili wyrzuca błąd. :(:(:(