KraftovvSeasoned Newcomer2 months agoCompanion 26 Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,637 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,637 Posts
Recent DiscussionsJak uruchamiać EA App zminimalizowane? Jak w tytule. Jak uruchamiać EA App zminimalizowane podczas uruchamiania systemu ? Jest włączona opcja uruchamiania podczas startu systemu ,ale program uruchamia się w pełnym ekranie. Windows 11 Automatyczne minimalizowanie EA APP po uruchomieniu Windowsa. Cześć Jak spowodować aby po uruchomieniu Windowsa EA APP minimalizowało się automatycznie (tak jak Steam)? Nie pomaga ustawienie we właściwościach skrótu/aplikacji opcji minimalizuj. Aplikacja uruch...nie przychodza mi maile witam nie przychodza mi maile podczas próby zalogowania sie na moje drugie konto klucz nieprawidłowy F6D2-T4ZV-A2GL-GALM KLUCZ THE SIMS4ZACHAJ SIE EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama