KraftovvSeasoned Newcomer6 months agoCompanion 26 Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago1,771 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago1,771 Posts
Recent DiscussionsEA App not recognizing my Battlefield 3 Extended Edition EA App does not allow me to download my BF3 Game. Despite me having 450 hours in BF3 and numerous achievements unlocked EA APP claims I do not own this game. problem z pobieraniem gry gdy klikam ,,zainstaluj" by pobrac gre f1 przenosi mnie do aplikacji ea, mialem ta gre pobrana 3 dni temu i odinstalowalem by zrobic reset plikow, gdy teraz pobieram to mam ten sam problem czyli, pok...moje stare konto pokazuje się jako nie istniejące Miałam orgina od jakiegoś 2015 roku i grałam w simsy 4 zbierałam wszytskie dodatki teraz jak próbuje się zalogować na to konto pokazuje że nie istnieje nie wiem co mam zrobić mail jest ten sam a dale...Nieznane konto EA połączone z moim Steamem i brak możliwości odłączenia konta Mam problem z kontem EA połączonym z moim kontem Steam. Okazało się, że moje konto Steam jest podłączone do jakiegoś konta EA, którego nie znam. Przez to nie mogę grać w gry wymagające uruchomienia p...Zmieniona nazwa użytkownika i brak wcześniejszych gier na koncie. Dzień dobry. Mam problem z aplikacją. Po zalogowaniu się po bodajże coś około 2 lat na swoje konto mam zmienioną nazwę użytkownika (email się zgadza ponieważ kody logowania normalnie przychodzą) na p...