KraftovvSeasoned Newcomer26 days agoCompanion 26 Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
arolisekSeasoned Novice24 days agoEA_KubaLogując się do gry na konsoli mam błąd że serwery są obciążone. Spróbuj ponownie później... I tak od 2 tygodniDo Webapp mogę się zalogować ale przy niektórych SBC jak Ważne mecze czy Ulepszenie różnych lig premium nie da się kliknąć przycisku "Wyślij"
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 minutes ago1,605 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 minutes ago1,605 Posts
Recent Discussionsbłąd w adresie e-mail witam, Zrobiłem literówkę w adresie e-mail i teraz nie mogę uruchomić gry bo kod weryfikacyjny przychodzi na błędny adres. Jak to naprawić? Problem z uruchomieniem gry F1 25 Od około tygodnia gra F1 25 (zapewne po jakiejś aktualizacji) się w ogóle nie uruchamia. Pojawia się okno ładowania gry, sprawdzania aktualizacji, anticheata, uruchamiania gry. Następnie pojawia się ...F1 25 brak możliwości gry on line Zakupiłem grę F1 25 na steam. Od razu po zakupie uruchomiłem ją w trybie VR. Gdy wchodziłem do trybu on line od razu wyrzucało mnie z gry. Jak wchodzę do zakładki centrum gracza i klikam na super lic...Dziwny ruski e-mail powiązany z moim kontem Witam. Wczoraj po drugim czasie potrzebne było mi konto EA, gdyż kupiłem FC26. Gra kupiona na Steam (konto Steam jest powiązane z tym kontem EA), pobrał sobie EA App i bez logowania gra przypisana zo...Dwa konta z innymi email Mój kolega ma problem z wiązany z tym że ma dwa konta EA z dwoma innymi emailami ale nieważne jakim emailem się loguje zawsze loguje go tylko na jedno z nich