Forum Discussion

xxmartynaxx0803's avatar
19 hours ago

ea app nie chce się pobrać

hej, od ponad doby walczę z pobraniem ea app. za kazdym razem jak probuje zainstalowac , wychodzi mi blad. antywirusy są wyłączone, windows 10, miejsce na dysku jest, wszystko już próbowałam i dalej to samo- błąd. podsyłam wam zdjęcie o jaki błąd chodzi.nie mam pojęcia co robić, proszę o pomoc 

1 Reply

• Witam serdecznie!

Spróbuj  usunąć EA App korzystając z Wise(To taki program który usuwa wszystkie powiązane pliki z rejestru które są powiązane z EA App). Jeśli odinstalować chcesz ręcznie to ręcznie musisz sprawdzić i usunąć istnieją, foldery od Electronic Arts. Więc łatwiej jest skorzystać z Wise który rozwiąże ten problem za Ciebie. Potem wyłącz komputer całkowicie, uruchom ponownie, naciśnij Windows + R i wpisz %temp% następnie usuń co możesz usunąć a resztę co się nieda to zostaw. Później pobierz świeży instalator EA app z oficjalnej strony i uruchom go jako administrator. Na czas instalacji zostaw wyłączony antywirus/ochronę w czasie rzeczywistym, bo Windows często uruchamia Antywirus po ponownym włączeniu komputera.

Pamiętaj że Windowsa musisz mieć aktualnego, Bios i Chipset bo teraz to podstawa żeby wszystko działało tak jak należy. Ale te kroki podejmiesz później jeśli to wyżej nie zadziała.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,762 Posts