Forum Discussion

Niagati's avatar
3 years ago
Solved

EA APP nie widzi zainstalowanej gry w bibliotece.

Dopóki EA APP nie wymusiło na mnie zmienienia z Origina na to dziadostwo wszystko działało dobrze.

Odkąd mam tą aplikacje na komputerze nie widzi zainstalowanych Simsów 4 w bibliotece. Wyświetla komunikat: "Wczytywanie trwa dłużej niż zwykle. Poczekaj jeszcze chwilę, staramy się rozwiązać problem.". Tylko, że problem cały czas występuje i nie widać by go rozwiązano. Odpalanie gry z menu start też nic nie daje. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że grę aplikacja widzi dopiero jak ponownie uruchomię komputer, ale chyba nie na tym to polega, żebym po każdym włączeniu komputera, włączeniu aplikacji EA i zobaczeniu, że nie ma gry w bibliotece uruchamiać ponownie kompa. Origin działał mi bez zarzutu, a to, to jest jakaś parodia.

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Niagati

Jesli masz zainstalowane DEMO Simsow odinstaluj je natychmiast.
    Wyczyść cache EA
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

• Niagati's avatar
    Niagati
    3 years ago

Mam całą dostępną kolekcję zainstalowaną. A te rozwiązanie nic nie dało, dalej nie widzi gry.

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Niagati

EA naprawiała wczoraj ten problem i gracze raportują ze po wyczyszczeniu cache EA i restarcie komputera wszystko wróciło do normy. Mam nadzieję, że u Ciebie też
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
  • Nic nie naprawili, w bibliotece mam czarne pole tam gdzie powinna być okładka mojej gry, Wyskakuje komunikat "wczytywanie trwa dłużej niż zwykle. poczekaj jeszcze chwilę , staramy się rozwiązać problem"

15 lat miałem Origin i ŻADNYCH problemów. Teraz po zmianie na EA było spoko dopóki lebiedy nie zaktualizowały serwerów. I wtedy się rypło.

Naprawdę dziękuję im bardzo.

• @kreatora Pomogło skontaktowanie się z pomocą techniczną. Zweryfikowali moje konto i podpięli grę do mojej biblioteki.
    Dzięki za podpowiedź.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,405 PostsLatest Activity: 12 days ago