Forum Discussion
10 Replies
"ta gra mogla zostac pobrana na twoje urzadzenie przez innego.uzytkownika, ktory jest wlascicielem.gry. zaloguj sie na inne konto lub uruchom ponownie aplikacje"
Taki komunikat pojawia się gdy staram sie odpalić FC24 na steam, gra nie pojawia mi się w EA App
Jak uruchomić FC24 jeżeli wyskakuje cały czas ten problem, próbowałem wszystkiego
Zakupiłem NFS Unbound przez steam, wszystkie porady wypróbowałem i wciąż nie mogę uruchomic gry przez EZ, dodam, że gra nawet nie wyświetla mi się w bilbiotece.
Logowanie do EA przez steam, wszystkie inne gry w które grałem wcześniej są w bibliotece oznaczone jako gry steam, a Unbound nie chce wgl się uruchomić..
- squras2 years agoRising Newcomer
żadna gra ze steam nie chce mi się odpalić (każda gra EA oczywiście, mimo że kupiłem ea play)
Po połączeniu Steam do EA próbowałem odpalić gre zakupiona na Steam ale wyświetlił mi sie komunikat ze Gra została zainstalowana przez innego użytkowania który jest właścicielem gry, przy próbie resetu aplikacji albo innych prób właczenia gry przez steam dalej nie jestem wstanie właczyc gry.
Przy wchodzeniu na strone EA support wyswietła sie ta gra z opisem "Moje gry" ale dalej nie mam jej w aplikacji EA.Witam zakupiłem grę z dwoma dodatkami na Steam Podczas uruchamiania gry odpala sie app EA logowałem sie przez email i również przez steam Za kazdym razem wyskakuje komunikat że gra jest na moim urzadzenia ale kupiona przez kogos innego czy cos takiego jak to naprawić, jest to irytujace ze wgl odpala sie aplikacja EA
Witam, zakupiłem grę na steam Need for speed Unbound, po kliknięciu ,,graj,, przenosi mnie do EA gdzie wyskakuje komunikat "nie masz do tego dostępu. ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika który jest właścicielem gry" i tak dalej wie ktoś może jak mogę to naprawić? PROSZĘ O PILNĄ POMOC !
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @37sparks @squras @kvmcio_
Dzięki za Wasze zgłoszenie.
Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły i pracujemy nad jego rozwiązaniem.
Niektórym użytkownikom, udało się obejść ten problem poprzez zmianę regionu aplikacji EA app. Sprawdźcie to rozwiązanie u Was i dajcie nam znać czy pomogło.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Problem ten został nam już zgłoszony i trwają prace nad jego wyjaśnieniem.
W między czasie upewnij się, że pamięć podręczna EA app została wyczyszczona i że do EA app logujesz się poprzez dane swojego konta Steam.
Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy znać.
Pozdrawiam,
_Kalina
U mnie gra juz dziala pojawila sie w app EA jako posiadana w bibliotece
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Fantastycznie! Dzięki za potwierdzenie @K4Zzmistrz
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 19 hours ago
- 2 days ago
eafc25