kacpi713 years agoSolvedEA PLAY multiplatformowośćCzy kupując EA PLAY na STEAM będę mógł go też używać na XBOX? Czy to działa tylko na platformie na której się kupiłoAvalayya3 years ago@kacpi71 Tak, tylko na platformie gdzie zakupiłeś.
Recent Discussionsproblem z gmailem witam jakiś czas temu straciłem dostęp do swojego starego gmail z którym było powiązane konto EA nie wiem czy są jakieś inne możliwości rozłączenia konta ze steam lub usunięcia go jeśli ktoś miałby ...Błędne powiązanie konta steam z EA? Witam, wczoraj kupiłem ea sports fc 26 na steam (nadmienię że wcześniej miałem już powiązanego z kontem ea) dziś chciałem zagrać w tą gre a tu patrze "w celu zweryfikowania tożsamości prześlemy ci sp...Problem z EA app Po aktualizacji EA app aplikacja się nie uruchamia. Czy to wina systemu Windows 7? FC 2025 Gra sie nie chce włączyć. Pojawia sie początkowy obraz oraz dzwiek i staje nie ma zadnych napisów menu zeby przejsc dale :(. Raoprt dxDiag dołączam w załączniku. brak dostępu do konta witam, chciałabym połączyć swoje nowe konto EA ze steam, niestety do starego konta o ID Orkiestra123. nie mam dostępu, prosiłabym o usunięcie starego konta jeżeli to możliwe i odłączenie go od mojego...