muldarpe2 years agoinstalacja ea app na windows 7 64 ea app nie instaluje sie na windows 7 64. pokazuje blad 75-c5af. co z tym zrobic????
kreatoraHero (Retired)2 years ago@muldarpe Niestety aby zainstalować tę aplikacje musisz mieć system Win10 lub Win11
muldarpe to kreatora2 years agoi nie siej chlopie fermentu ---Kto może pobrać EA app?Aplikacja jest dostępna dla wszystkich graczy z (co najmniej) 64-bitowymi komputerami PC z systemem Windows 7, 8, 10 lub 11.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,730 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,730 Posts
Recent Discussionskod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...Dodatek Czar natury Mam zainstalowany dodatek Czar Natury, jednakże świat nie jest widoczny i nie można go uruchomić. Próbowałam już odinstalowania i ponownej instalacji oraz restartu komputera jak również konta, ale na...Proszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...6 cyfrowy kod nie przychodzi na e-maila (gmaila) Witam, od wczoraj próbuje zalogować się do EA na ps5 i nie przychodzi nigdzie kod ea nawet jak próbowałem na komputerze i telefonie również nie przychodzi, chciałem zmienić adres e-mail ale do tego t...Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...