Forum Discussion

niejednowidzial's avatar
20 days ago

nie jestes

Cześć, mam problem z połączeniem nowego konta Steam z moim kontem EA. Oto szczegóły:

1. Data odłączenia: Odłączyłem stare konto Steam od mojego konta EA  ok.8dni temu
  2. Problem: Kiedy próbuję połączyć nowe konto Steam z moim kontem EA, ciągle otrzymuję komunikat: „Twoje konto EA zostało już powiązane z innym kontem Steam i można połączyć tylko jedno konto Steam z kontem EA na stałe.”
  3. Dodatkowe informacje:
    • Jestem pewien, że stare konto Steam zostało poprawnie odłączone, ponieważ w ustawieniach EA App widzę, że nie ma już żadnego powiązania z kontem Steam.
    • Próbowałem wszystkiego: zmieniałem przeglądarkę, czyściłem ciasteczka, a nawet próbowałem przez inną grę – nic nie działa.

Proszę o pomoc: Czy jest możliwość, żeby ktoś z zespołu EA ręcznie sprawdził moje konto i usunął blokadę, która uniemożliwia mi połączenie nowego konta Steam?
Mój adres e-mail powiązany z kontem EA to: [[edit: email address removed]].

Dzięki za każdą pomoc!

2 Replies

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago