Forum Discussion

visceralr's avatar
12 days ago

Nie można powiązać konta Xbox

Cześć, nie mogę powiązać swojego konta Xbox z kontem EA. Ciągle dostaję komunikat że "jest już powiązane z kontem EA o adresie 63*****@anonymous.ea.com". Chciałbym powiązać moje konto Xbox o tym samym adresie email co na EA, co mam zrobić?

Próbowałem używać pomocy EA, ale ciągle odsyła mnie do karty powiązań konta i nie ma możliwości kontaktu przez chat lub email (nie pojawiają mi się żadne takie opcje).

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Hej @visceralr 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.  

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago