Forum Discussion

frodo35's avatar
2 years ago
Solved

Nie mogę grać

Dzień dobry

Zakupiłem grę Star Wars Jedi: Ocalały PC

Mam komunikat po instalacji gry "W ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry STAR WARS Jedi: Survivor™ powiązanej z tym kontem, Spróbuj ponownie później."

Gra jest nowa dopiero co zainstalowana. Nie grałem jeszcze w nią. Co można z tym zrobić? Dodatkowo Na stronie EA mam konto zablokowane, a ja nic nie zrobiłem.

• Hej,

W normalnych warunkach przy tym komunikacie należy odczekać 24 godziny bez próby uruchamiania gry.Jeśli jednak chodzi o sprawy związane z samym kontem, będziesz musiał skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.

Jak się kontaktować!

• Przez formularz zgłoszeniowy na stronie help.ea.com - Instrukcja

EA_Kuba - edytowałem z postu informację na temat kontaktu telefonicznego

5 Replies

• Hej,

W normalnych warunkach przy tym komunikacie należy odczekać 24 godziny bez próby uruchamiania gry.Jeśli jednak chodzi o sprawy związane z samym kontem, będziesz musiał skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.

Jak się kontaktować!

• Przez formularz zgłoszeniowy na stronie help.ea.com - Instrukcja

EA_Kuba - edytowałem z postu informację na temat kontaktu telefonicznego

• frodo35's avatar
    frodo35
    2 years ago

Już dawno minęły to 24 godziny i dalej mam ten komunikat. Gra została dodana prawidłowo, a ja nie grałem jeszcze w nią więc dla czego pojawia się ten komunikat?

Następna sprawa to, że moje konto jest zablokowane. Można mieć więcej kont w EA bo nawet nie wiem?

Napisałem wiadomość do EA, ale piszą, że nie ma możliwośći odblokowania bo sprawdzali i jest słusznie zablokowane. Ja nic nie zrobiłem nie logowałem się z innych komputerów itp.

Straciłem tylko pieniądze na grę i nerwy.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@frodo35 Obawiam się, że obydwie sprawy mogą być ze sobą powiązane (blokada konta i brak możliwości uruchomienia gry). 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.  

Skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio, np. poprzez czat> Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

• frodo35's avatar
    frodo35
    2 years ago

@EA_KalinaPrzez czat rozmawiałem 2 razy już i sprawa jest nie rozwiązana. Na czacie odsyłają dalej. Będę musiał pewnie wystąpić o zwrot pieniędzy bo ja nie uruchomiłem tej gry ani razu. Czy można mieć więcej kont bo może dlatego mam bana?

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 19 hours ago
1,656 Posts