FrankFC2015Newcomer28 days agoSolvedNie mogę zalogować się na konto EA Nie mogę się zalogować na ea nie pamiętam hasła na e-mail jak mogę zmienić na nowy e-mail MattiuDefo27 days agoWitaj FrankFC2015 Skontaktuj się z EA w tej sprawie przez czat
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,716 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,716 Posts
Recent DiscussionsProblem z lagami The sims 3 Hej , kupilam nowy laptop gamingowy karta nvidia 5050 i ryzen 7 i usiłuje grac w simsy 3 ale strasznie sie scina jak kręcę kamera , W ustawieniach włączałam dopasowanie do simsow karte nvidia , testo...Transfery EA 26 Witam , mam zablokowany dostęp do transferów jak odblokować? Robiłem zadania itd nic to nie daje. Pozdrawiam Ea app Uruchamiam aplikację wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika probowałem juz uruchomić jako administrator lockalapp usuwałem instalowałem usuwałem powiązanie z steam tez usuwałem ...Proszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...Przeniesienie zainstalowanej gry z płyty na EA Cześć! Wiele lat temu zainstalowałam The Sims 3 wraz z dodatkami poprzez płyty. Ostatnio naszło mnie na zakup dodatku do gry, jednak sprzedawane są już tylko klucze cyfrowe. Zastanawiam się, czy mogę...