FrankFC2015Newcomer3 days agoSolvedNie mogę zalogować się na konto EA Nie mogę się zalogować na ea nie pamiętam hasła na e-mail jak mogę zmienić na nowy e-mail MattiuDefo2 days agoWitaj FrankFC2015 Skontaktuj się z EA w tej sprawie przez czat
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,683 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,683 Posts
Recent DiscussionsNie można uruchomić gry Przy uruchamianiu gry pojawia się komunikat jak w załączeniu. Aplikacje EA app jak i grę dwukrotni deinstalowałem - usuwałem pamięć podręczną w aplikacji EA app. Grę próbowałem uruchomić z ikony gry,...Dodatek Królewskie dziedzictwo Zakupiłam dodatek Królewskie dziedzictwo oraz go zainstalowałam. W opisie dodatku było, ze do 15.03 jest możliwość pobrania zestawu Królewskie skarby. Nie mogę pobrać zestawu, ponieważ nie wyświetla ...EA App problemy Witam z dysku c mam ten o to komunikat .Wyniku czego Nie mohe do żadnej z gier EA wejść by móc grać . Uruchamiając Ea app installer mam to to mam gdy daje uruchom aplikacje . Gdy kli...Problemy z The Sims 3 Posiadam zainstalowane na PC 8 dodatków do gry: Zwierzaki, Cztery pory roku, Studenckie życie, Zostań gwiazdą, Rajska wyspa, Po zmroku, Nie z tego świata, Skok w przyszłość (oraz oryginalne pudełka z...problem z dodatkiem do the sims 3 Kiedyś intensywnie grałam w sims3 i posiadam dość sporo dodatków, które kupiłam i aktywowałam na moim starym laptopie jeszcze przed "erą" aplikacji origin, czy ea Z przejściem na aplikacje nie był...