Forum Discussion

CRGT's avatar
2 years ago

Po aktualizacj EA nie moge się zalogować.

Mam problem z aplikacją EA po aktualizacj na nowaszą wersje już od ponad 3 miesięcy nie mogę się zalogować pisałem do EA ale nikt do dziś nie odezwał się do mnie. Proszę o pomoc.

Jak właczam aplikacje EA to się zawiesza i włacza się w ten sposub (zrzut ekranu) zrobiłem i tak to wygląda a czasami nic nie ma tylko samy EA się włacza i całe jest ciemne niebieski a czasem tak jak na zrzucie ekrano co zrobiłem próbowałem przeinstalowywać i aktualizować i naprawa app i nic. Nie moge się zalogować i dostać do mojch gier w ogóle.

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @CRGT Wygląda na to, że coś blokuje aplikację EA w twoim systemie. Uruchom system w trybie czystego rozruch  Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier i aplikacji. 

• CRGT's avatar
    CRGT
    2 years ago

Czytałem ale nie jestem w stanie tego zrobić bo obawiam się że uszkodze coś w komputerze że nic mi nie będzie potem działało.

Czy jest inny sposób.

Bo jak miałem starą aplikacje Origin to działała bez problemu dopiero jak była aktualizacja do nowej aplikacj o nazwie EA wtedy już za pierwszym razem nie chciało działać i tak jest do dziś.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

Bez obaw, wyłączenie i włączenie trybu czystego rozruchu jest dość proste a na naszej stronie podajemy tylko bezpieczne kroki rozwiązywania problemów. 

Poza trybem czystego rozruchu, możesz dodać EA app jako wyjątek zapory systemu windows oraz programu antywirusowego. 

• CRGT's avatar
    CRGT
    2 years ago
    @EA_Pulsar Udało mi się wpisać e-mail i hasło ale aplikacia EA zablokowała się i było tylko duże ciemne niebieskie okienko i kółko które się obraca zacina się i dalej się już nie wczytuje.
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

Dzieki za info. Diagnostyka systemu może być pomocna. Raport dxdiag możesz dołączyć do kolejnego postu podobnie jak wcześniejszy zrzut ekranu. Pisząc nowy post, w prawym, dolnym rogu znajdziesz opcję załączania plików. 

• CRGT's avatar
    CRGT
    2 years ago

Proszę o to Diagnostyka systemu  przysyłam wam w załączniku. I to zdjęcię z zrzutu ekranu.

• CRGT's avatar
    CRGT
    2 years ago
    EA_Pulsar
    Community Manager - Wysłałem mu Diagnostyke systemu itp Może Pan będzie widział jak mi pomóc. Proszę. Bo nie moge wogule się zalogować przez aplikacje EA do konta nic wpisać itp jak miałem Origin to nie miałem takich problemów. To stało mi się zaraz jak z automatu zaistalowała mi się EA app. A próbowałem przeinstalowywać i aktualizować i naprawa app i nic. Nie moge się zalogować i dostać do mojch gier w ogóle.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,223 PostsLatest Activity: 10 hours ago