Forum Discussion

alucardiancrait's avatar
3 years ago
Solved

Po aktualizacji z Origin na EA brak gier

Witam, poprzednio korzystałam z Origin i miałam tam pokaźną liczbę gier. Po zmianie komputera zainstalowałam nową aplikację EA która jest zamiast Origin. Niestety po zalogowaniu zniknęły mi wszystkie gry posiadane w bibliotece, jak natychmiastowo rozwiązać ten problem?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @alucardiancraite 

Zazwyczaj tego rodzaju problem związany jest z logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Upewnij się, że logujesz się tym samem adresem email/ID, które było przez Ciebie wykorzystywane do logowania się do Origin. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 years ago

Mam nadzieję, że po zalogowaniu się na właściwe konto wszystkie Twoje gry są  widoczne.

Jeśli jednak masz problem z ustaleniem, jakie dane służą do zalogowania się do kolekcji gier w EA app, skontaktuj się z nami bezpośrednio.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam,

_Kalina

• Kuba nie rób z ludzi debili przez wmawianie w każdy wątku że logują się na niewłaściwe konto. Sam dopiero teraz spostrzegłem że po instalacji EA App znikło mi z konta sporo gier. Na EA Origin gry były a po instalacji EA App znikła połowa gier. Problem jest od samego początku pojawienia się tego syfu o nazwie EA App dlatego do końca korzystałem z EA Origin myśląc że EA to naprawi ale się myliłem. Ciekawe czy support pomoże.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Robert84MK główną przyczyną brakujących gier, nie tylko w EA app, ale i w Origin, było i jest logowanie się na niewłaściwe konto. W przypadku problemów z ustaleniem danych konta zawsze prosimy o bezpośredni kontakt z doradcami EA. 

Natomiast w przypadku, kiedy logujesz się na właściwe konto, a mimo wszystko Biblioteka jest niekompletna lub całkowicie pusta, zalecam dodatkowe kroki techniczne:

• Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 
    • Ponownie uruchom EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację 
    • Ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę 
    • Kilkukrotnie wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA 
    • Zainstaluj ponownie aplikację EA 
  • Problemu by nie było gdyby EA informowało że po aktualizacji z Origin do EA App należy wykonać:

Pomoc>Odzyskiwanie aplikacji

I problem z głowy gry odzyskane. Po co wciskać kit że logujesz się na niewłaściwe konto jak zazwyczaj ludzie mają JEDNO konto.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,440 PostsLatest Activity: 2 hours ago