Forum Discussion

je2bnik05's avatar
2 years ago
Solved

Pobieranie

Mam konto Ea play, chciałem pobrać fife 23, lecz od dłuższego czasu mam "przygotowanie" i nic się nie dzieje, a po dluzszym czasie wyskakuje komunikat zeby sprobowac ponownie, natomiast inne gry mogę pobrać od razu. CZy jest możliwe to, że kiedyś pobieralem tą gre (fifa) z kontem ea play pro, i teraz się to jakoś blokuje? Wina Internetu też to nie jest, więc proszę o pomoc

• Niestety, na chwilę obecną nie mam dodatkowych informacji. Nasz zespół nadal bada tą sprawę. 

Dodam, że czasami  graczom w podobnej sytuacji pomaga:

• Zmiana domyślnego folderu pobierania i instalacji gier w aplikacji EA.
    • Dodatkowo, ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe 
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA 
    • Zainstaluj ponownie aplikację EA 

Dam znać jeśli otrzymam aktualizację w tej sprawie. 

4 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Cześć @je2bnik05 

Dzięki za zgłoszenie do nas tego problem. Przesłaliśmy już informacje na temat tego błędu do odpowiedniego zespołu i sprawa jest aktualnie badana. 

W między czasie możesz wyczyścić pamięć podręczną aplikacji. Jeśli to nie pomoże spróbuj ponownie za jakiś czas. 

Nie mam jeszcze informacji jak długo może to potrwać, ale postaram się potwierdzić jeśli otrzymam dodatkowe wiadomości na ten temat. 

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Niestety, na chwilę obecną nie mam dodatkowych informacji. Nasz zespół nadal bada tą sprawę. 

Dodam, że czasami  graczom w podobnej sytuacji pomaga:

• Zmiana domyślnego folderu pobierania i instalacji gier w aplikacji EA.
    • Dodatkowo, ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe 
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA 
    • Zainstaluj ponownie aplikację EA 

Dam znać jeśli otrzymam aktualizację w tej sprawie. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,213 PostsLatest Activity: 4 hours ago