Forum Discussion

kojsik1's avatar
2 years ago
Solved

powiązane konto playstation network z innym kontem ea

Witam, wczoraj kupiles fc25 na ps5 i chcialem zagrac online. NIe moge sie polaczyc z uslugami online, poniewaz moje konto play station network jest niby polaczaone z jakims innym kontem ea. Jak mogę niby tamto konto odłączyc i połączyc z tym zeby grac normalnie? 

"Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation™Network o nazwie kojsik1 jest już powiązane z kontem EA o adresie e0*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem PlayStation™Network na stałe." Nigdy z tego co pamietam nie mialem takiego konta.. Prosze pomocy

10 Replies

• Zakupiłem bf6 specjalnie zakupiłem essentiala wydałem 600zl po instalacji na moim koncie wyskakuje komunikat ze z jakimś ruskim trollem jestem połączony, czat nie dziala, chcialem pograć przez weekend a tu kibel, podpowiedzi jak rozwiązać problem mozecie w buty sobie wsadzić, support nie istnieje ale do kasy to wszyscy zawsze pierwsi, dramat🤦‍♂️

• krychu3's avatar
    krychu3
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

też mam z tym problem, nie mogę posprawdzać ani uaktualnić na 10 letnim koncie aktualności połączonych kont!!! nie da się usuwać gdy są połączone!!!

• xMaKu94x's avatar
    xMaKu94x
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

z wami sie nie da skontaktowac!!! od 3 dni probuje to zrobic i caly czas jest wiecej osob w kolejce nikt nie odpowiada nic sie nie dzieje 0 pomocy!!!

• Podpinam się pod temat, mam ten sam problem. Udało się komuś jak to zrobić? Proszę o pomoc🙂

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Spróbuj ustalić jakiego rodzaju pomoc w tym zakresie możesz uzyskać kontaktując się z nami bezpośrednio (email lub czat).

• kojsik1's avatar
    kojsik1
    2 years ago

To zdezaktywowane konto nie wiem jakiego mialo nawet maila... Chce połączyc inne konto ktore uzywalem od zawsze na origin teraz z kontem psn i nie moge... Jak moge to zdezaktywowane konto zamienic na to aktualne?> 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kojsik1 

Jeśli Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,534 PostsLatest Activity: 2 hours ago