Forum Discussion

8df37xui2n3y's avatar
8df37xui2n3y
Seasoned Newcomer
1 day ago

Problem z aplikacją EA AP poważny

Mam bardzo powazny problem z aplikacja ea jak chce ją włączyc to na sekundy pojawia sie ten ekran z logowaniem i znika i nic potem poprostu nic próbowałem wielu sposobów na naprawe tego ale nie poskutkowało, podjąłem sie resetu komputera do ustawien fabrycznych jedyne co sie zmienilo to to ze ten ekran pokazuje sie na 4-5s zamiast na 1......

Tragedia i Masakra z tym proszę o pomoc 🙏

3 Replies

• 8df37xui2n3y's avatar
    8df37xui2n3y
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Hej! Problem polega na tym, że aplikacja EA App w ogóle nie chce się zainstalować / uruchomić – instalator natychmiast się wyłącza bez żadnego komunikatu o błędzie.

​Zrobiłem już bardzo drastyczne kroki i nic to nie dało. Oto co dokładnie było robione:

​Odinstalowanie aplikacji (i czyszczenie pozostałości) i próba ponownej instalacji.

​Uruchamianie instalatora jako administrator oraz w trybach zgodności (np. z Windows 8).

​Skanowanie systemu komendą sfc /scannow w wierszu poleceń (nie wykryło błędów systemu).

​Zrobiłem pełny reset komputera do ustawień fabrycznych (czysta instalacja Windowsa z opcją „Usuń wszystko”).

​Na całkowicie świeżym, czystym systemie problem nadal występuje – instalator EA App odpala się na ułamek sekundy i od razu znika z procesów. Wszelkie foldery w AppData/LocalAppData były sprawdzane i czyszczone.

• 8df37xui2n3y's avatar
    8df37xui2n3y
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Niestety, ponowna instalacja wszystkich pakietów Visual C++ Redistributable (w tym czyszczenie starszych wersji), rejestracja ucrtbase.dll oraz restarty systemu nic nie dały. Aplikacja nadal zalicza crash po kilku sekundach. Podgląd zdarzeń bez przerwy rejestruje błąd BEX64 dla EADesktop.exe (identyfikator zdarzenia 1001). Problem występuje na czystym, w pełni zaktualizowanym systemie Windows. Proszę o przekazanie logów do zespołu technicznego EA, ponieważ jest to błąd uniemożliwiający korzystanie z aplikacji na tej konfiguracji

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago
1,765 Posts