Forum Discussion

Quperr's avatar
Quperr
Seasoned Newcomer
5 days ago

Problem z grą FIFA 17 po utracie konta i maila – czy jest jakaś opcja?

Mam problem z FIFA 17 na pc . Kupiłem grę razem z bratem i kod aktywowałem na jego koncie EA. Niestety konto zostało usunięte, a do tego straciliśmy dostęp do maila powiązanego z tym kontem. Teraz nie mogę ponownie aktywować gry ani grać online.

Chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakakolwiek możliwość przywrócenia kodu na nowe konto EA albo legalnego zagrania w FIFA 17 w tej sytuacji. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc lub wskazówki.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Dzięki za odpowiedź Quperr​ 

Grę uda się odzyskać tylko jeśli odzyskacie dostęp do konta EA. Klucz do gry można przypisać tylko do jednego konta EA. 

• Quperr's avatar
    Quperr
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Dokładnej nazwy maila nie jestem pewny ale pytałem brata na temat tego czy próbował odzyskać konto. Odpowiedział mi ze nie pamięta hasła do maila a  odzyskać hasło też nie może bo jest przypisany do starego numeru telefonu który jest już nie aktualny. Napisałem do was tak jak wskazałeś. Czy jest jakaś szansa żeby jeszcze coś z tą fifa zrobić czy po prostu przepadła?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 days ago

Dzięki za odpowiedź Quperr​ 

Jeśli wiesz jaki adres email został wykorzystany na koncie i posiadasz klucz od gry, to możesz spróbować skontaktować się z nami by odzyskać dostęp do tego konta EA. Nie mniej będzie to wymagało alternatywnej weryfikacji konta i podania danych na jego temat. 

Jeśli jeszcze tego nie zrobiliście to zacząłbym od odzyskania dostępu do maila który był na koncie. Jeśli to zawiedzie - skontaktujcie się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• Quperr's avatar
    Quperr
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Znaczy z tego co mi mowił  to on sam tego konta nie usuwal tylko po jakimś czasie nie mogł się zalogowac ,moze wygaslo nie wiem,ale napewno nie usuwal tego konta, niestety nawet chodzby się mylił i te konto by istnialo to nie mamy dostepu do tego maila i chcialbym zapytac czy istnieje jakas opcja by zagrac czy juz niestety nie.Posiadam płyte, klucz ale konta juz nie(wtedy to bylo konto origin)

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    4 days ago

Hej Quperr​ 

Quperr wrote:

Niestety konto zostało usunięte

Niestety, jeśli konto EA zostało usunięte to wraz z nim zostały usunięte wszystkie przypisane do niego klucze. Twój brat podczas rozmowy z nami musiał potwierdzić, że wyraża na to zgodę. Czy masz pewność, że Twój brat się z nami skontaktował w tym celu, by usunąć swoje konto EA?

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 10 hours ago
1,641 Posts