Forum Discussion

Kubiasz's avatar
Kubiasz
Newcomer
3 days ago

problem z pobieraniem gry

gdy klikam ,,zainstaluj" by pobrac gre f1 przenosi mnie do aplikacji ea, mialem ta gre pobrana 3 dni temu i odinstalowalem by zrobic reset plikow, gdy teraz pobieram to mam ten sam problem czyli, pokaze mi ze pobralo mi 2% i pokazuje mi sie ten sam blad w kazdej probie pisze tam cos ze ,,przygotowywanie,, i po jakiejs chwili wyskakuje mi blad i zebym zaczal instalowac to od nowa, robilem czyszczenie pamieci, nic nie pomoglo, przeinstalowywalem aplikacje ea i xbox, dalej nie pomoglo, co moge zrobic zeby mi gre pobralo?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 hours ago

Hej Kubiasz​ 

Z tego co piszesz, instalacja zatrzymuje się na etapie „przygotowywania” i potem wywala błąd w EA app. Najczęściej oznacza to problem z uprawnieniami albo z tym, gdzie gra próbuje się zapisać.

Na ten moment spróbuj tak: uruchom EA app jako administrator i spróbuj pobrać grę jeszcze raz. Sprawdź też, czy masz ustawioną domyślną lokalizację instalacji (najlepiej standardowy folder na dysku C:) i czy masz tam wystarczająco dużo miejsca. Warto też na chwilę wyłączyć antywirusa, bo czasem blokuje pliki przy instalacji.

Daj znać czy zatrzymuje się zawsze na tym samym procencie.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 hours ago
1,774 Posts