Forum Discussion

tc9m4zr0g9rq's avatar
tc9m4zr0g9rq
Newcomer
24 days ago
Solved

Problem z zmianą email po przejściu konta dziecięcego na nastoletnie

Dzień dobry! Mam problem z zmianą konta z dziecięcego na nastoletnie

Ogółem wczoraj osiągnęłam wiek, w którym konto (inne, te stworzyłam, bo nie mogę się zalogować tu na to główne, co jest związane z problemem mojego konta głównego) przeszło by na konto nastoletnie z dziecięcego. Weszłam na EA app, patrzę, a tam nadal menu jak w dziecięcym. Czekam chwilę, nic się nie dzieje, to odświeżam aplikację i dopiero wtedy było już samo menu na nastoletnie, co mnie odrobinę zdziwiło. Słyszałam że w procesie zmiany z dziecięcej wersji konta na EA app na nastoletnie wyskakuje komunikat gdzie można wpisać swój własny e-mail, a jak już wspomniałam - u mnie tego nie było.

No i tu się robią schody.. dziś próbowałam manualnie zmienić e-mail w ustawieniu konta, jednak patrzę, a tam już jest jakieś ustawione, którego w życiu na oczy nie widziałam i nie mam pojęcia jak pełna wersja wygląda. Kliknęłam zmień e-mail, ale przyszło powiadomienie, że wpierw muszę konto zweryfikować, a kod weryfikacji jest na tym dziwnym e-mailu, do którego nie mam dostępu. Nie może być to także e-mail mojego opiekuna prawnego z czasów gdy konto zakładałam, bo nie zaczyna się, ani nie kończy się tak jak ten. Konto jak najbardziej istnieje, mam swoje user ID, ale nic nie mogę zrobić z tą zmianą e-maila. Jest jakiś sposób by go zresetować lub może odnaleźć jak się ten e-mail w pełni nazywa? Ktoś coś wie? Mogę nawet wysłać screena z tego głównego konta jak to wygląda. Sam e-mail kończy się też na "@anonymousea.com", więc podejrzewam że to ma związek z zmianą konta

• Hej tc9m4zr0g9rq 

Do zmiany konta wykorzystaj EA app.

1. Zapamiętaj swój EA ID i wyloguj się z aplikacji.
    2. Zaloguj się ponownie pisując jeszcze EA ID i Twoje hasło.
    3. Uzupełnij dane, które wymagane są przy przejściu z konta dziecięcego na nastoletnie - formularz wyświetli się w oknie EA app.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej tc9m4zr0g9rq 

Do zmiany konta wykorzystaj EA app.

1. Zapamiętaj swój EA ID i wyloguj się z aplikacji.
    2. Zaloguj się ponownie pisując jeszcze EA ID i Twoje hasło.
    3. Uzupełnij dane, które wymagane są przy przejściu z konta dziecięcego na nastoletnie - formularz wyświetli się w oknie EA app.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,256 PostsLatest Activity: 20 hours ago