Forum Discussion

4e326a7657c1726f's avatar
4e326a7657c1726f
Rising Newcomer
4 days ago
Solved

Przeniesienie zainstalowanej gry z płyty na EA

Cześć! Wiele lat temu zainstalowałam The Sims 3 wraz z dodatkami poprzez płyty. Ostatnio naszło mnie na zakup dodatku do gry, jednak sprzedawane są już tylko klucze cyfrowe. Zastanawiam się, czy mogę...
  • EA_Kuba's avatar
    4 days ago

Hej 4e326a7657c1726f​ 

Jeśli gry były instalowane baaaaaardzo dawno temu, przed czasami "panowania" Origin, to istnieje szansa, że klucze do gier i dodatków nie są jeszcze wykorzystane i można je przypisać do konta EA. 

Przypisując klucze do swojego konta, nie musisz wcale instalować gier z płyt, a kupione dodatki (czy to poprzez klucz, lub bezpośrednio poprzez EA App) pojawiają się w Twojej bibliotece i "przyłączają" się do Twojej podstawowej wersji gry. 

Musimy po pierwsze sprawdzić, czy Twoje klucze są nadal możliwe do wykorzystania. 

Po pierwsze musisz zalogować się do aplikacji EA app swoim kontem EA i sprawdzić czy klucz jest wykorzystany: 

https://help.ea.com/pl/articles/orders-and-rewards/redeem-product-and-promo-codes/

Jeśli klucz jest niewykorzystany, przypisz go do swojego konta i zacznij pobieranie (i po chwili możesz już grać). 

Jeśli klucz jest wykorzystany, został prawdopodobnie przez Ciebie te lata temu przypisany do innego konta EA. Sprawdź swoje inne adresy e-mail i spróbuj się nimi zalogować w aplikacji EA app. 

Jeśli uda Ci się odnaleźć konto/a z grami - skontaktuj się z nami poprzez czat - pomożemy Ci połączyć konta w jedno. 

Skontaktuj się z nami również, jeśli nie uda Ci się znaleźć gier, postaramy się pomóc, jednak będzie to wymagało dodatkowej weryfikacji. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 hours ago
1,717 Posts