Forum Discussion

Re: Nie mogę pobrać sims 4 przez ea desktop

Dziękujemy wszystkim za cierpliwość.

Problem dotyczący problemów z pobraniem gry The Sims 4 w ramach abonamentu EA Play przez EA Desktop został rozwiązany. Dajcie znać czy dalej występują jakiekolwiek problemy z zainstalowaniem lub uruchomieniem gry. 

6 Replies

• shejna1's avatar
    shejna1
    4 years ago

Dzień dobry mam ten sam problem co poprzednicy mimo rozwiązania problemu przez Państwa. W momencie kliknięcia przycisku "pobierz" w EA desktop kółko ładuje mi się dosłownie przez sekundę i nagle znika. Z innymi grami nie mam takie problemu. Próbowałem wszystkiego czyli reinstala aplikacji, czyszczenie pamięci podręcznej, włączenia i wyłączenia komputera. Proszę o szybką pomoc ponieważ zależy mi na tym tytule. Dodam że posiadam abonament Xbox game pass a z nim abonament EA Play. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam

• EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    4 years ago

Siema @shejna1 @AcePlay33

Czy aktywowaliście wcześniej na swoim koncie wersję próbną gry? 

Jeżeli tak było i wersja próbna gry lub inna licencja dla niej była wcześniej aktywowana w waszej bibliotece, skontaktujcie się z Centrum Pomocy EA i postaramy się Wam pomóc.

W przypadku jeżeli nigdy nie mieliście dostępu do tej gry z poziomu Waszego konta, dajcie nam koniecznie znać. 

• U Mnie to samo , nie można pobrać 

po klikniecie pobierz kółko się kręci i znika 

• shejna1's avatar
    shejna1
    4 years ago

Dzień dobry, Wersja próbna gry nie była uruchamiana na tym koncie ani na komputerze. Na tym koncie the Sims 4 nie były nigdy instalowane ani dodawane na tym koncie - nie mam dostępu do gry z poziomu mojego konta. 

Pozdrawiam

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,263 PostsLatest Activity: 13 hours ago