The Sims 4 - Licencja na grę jest nieprawidłowa
Cześć, mam problem dotyczący licencji do The Sims 4 (poniżej załączony ss).
Pół roku temu miałam problem by jakkolwiek zainstalować simsy, ponieważ kółko ładowania kręciło się wiekami i po licznych próbach naprawy, koniec końcu - odpuściłam sobie. Około dwa dni temu podkusiło mnie sprawdzić czy dalej mam ten sam problem i o dziwo nie miałam. Simsy prawie normalnie się zainstalowały - wolno ze względu na słaby internet i dużą zawartość doodatków, pakietów i akcesorii. Wszystko było wporządku do puki nie chciałam wrzucić modów - nie mogłam w ogóle znaleźć pliku do tego. Wtedy nie odpaliłam gry ani razu, więc po próbie z modami, próbowałam odpalić gre i na ekranie ukazał mi się następujący komunikat : ,,Licencja na grę jest nieprawidłowa : Aplikacja nie mogła odczytać pliku licencjalnego gry, więc sugerujemy ponownie urochomienie gry w trybie online. Jeśli błąd nie ustępuje, spróbuj wyczyścić pamięć podręczną." Zrobiłam zdjęcie ekranu, wysłałam do Chatu GPT by mnie pokierował i dalej nic. Folder dotyczący licenji w ogóle nie istnieje w laptopie, nawet w ukrytych plikach. Pragnę dodać, że nigdy nie miałam podobnego problemu oraz simsy są w 100% oryginalne, zakupione na oryginie (dzisiejsze EA). Dziele ze siostrą z konto i u niej wszystko działa poprawnie.
ie (dzisiejsze EA). Dziele siostro z konto i u niej wszystko działa poprawnie.