dzejchymv2Newcomer9 months agoTwój komputer nie jest aktualnie podłączony do internetuWitam, chcę włączyć EAFC26 na swoim laptopie poprzez EA Play i mam dobre połączenie z internetem jednak ciągle wyskakuje mi ten błąd. Co robić?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,811 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago1,811 Posts
Recent DiscussionsWyłącza grę po oknie logowania do konta Witam. Od kilku dni próbuję rozwiązać problem z EA SPORTS FC 26. Wraz z pomocą ChatGPT wykonaliśmy bardzo szczegółową diagnostykę systemu, analizę logów Windows oraz plików DMP w WinDbg, jednak pr...Pomoże mi ktoś? Dzień dobry ja mam problem z kodami z ea nie chcą przychodzić na pocztę aż ostanio było mi trudno zalogować sie na konto na ea app i nie wiem co robić nawet nazwy nie moge zmienić bo muszę potwierdzi...BRAK MOŻLIWOSCI ZALOGOWANIA SIE DO WEBAPP FC 26 Nie mogę zalogować sie do webapp ciągle loguje i wraca do logowania i taka pętla logowania powstaje, próbowałem na różnych przeglądarkach problem ciągle się powtarza tak samo w trybie incognito, wróc...Problem z Ładowaniem EA APP Mam problem, gdy włączam aplikacje EA nie ładuje się i jest granatowy ekran. Czasami działało zamknięcie aplikacji, albo wyłączenie i ponowne uruchomienie komputera, by naprawiło się. Teraz nic nie p...Zresetowana liczba godzin Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play. Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba p...