Wylogowanie z konta, dwa konta, dwoch uzytkownikow windows jeden komputer
Witam.
Mam problem, ktory nie ukrywam, zaczyna mnie wyprowadzac z rownowagi.
Otoz:
Posiadam komputer z systemem windows z ktorego korzystam ja i moha corka, posiadam oddzielne konta ea, steam etc.
Glownym uzytkownikiem komputera jestem ja. Jak korzystam sam wszystko jest ok. Problemy zaczynaja sie w momencie kiedy corka chce pograc. Kiedy corka przelaczy konto windows na swoje aplikacja ea app nie uruchamia sie, dopoki nie uruchomi sie ponownie komputera, po ponownym uruchomieniu corka musi sie ponownie logowac, mimo ze zawsze ma zaznaczona opcje "nie wylogowuj mnie". Kiedy ja znowu chce pograc, wyglada to tak samo ale nie musze sie logowac ponownie, natomiast komputer musi zostac ponownie uruchomiony, inaczej aplikacja nie startuje.
Przeciez to jakas paranoja, wlaczac i wylaczac komputer co pol godziny kiedy sie przelaczamy. Czy da sie cos z tym zrobic?
Dodam tylko ze co ktores ponowbe uruchomienie aplikacja i tak nie startuje dopoki nie uruchomimy app recovery.
Przeciez jak podejrzewam nie tylko my korzystamy z dwoch kont windows i ea na jednym komputerze, czy programisci w ea na prawde nie potrafia poradzic sobie z tak zlozona kwestia jak praca na dwoch kontach ja jednym komputerze? Przeszukujac tematy na forach widze ze ten temat sie przewija, a zadnego konkretnego rozwiazania brak.
Dodam tylko ze dopiero co resetowalem windows do punktu poczatkowego i tworzylem konta uzytkownikow od nowa i wszystko od nowa instalowalem wlacznie z ea app, bo myslalem ze to pomoze - ale tylko sie ludzilem.