Your Message to EA Could Not be Delivered
Witam mam problem a w zasadzie 3 problemy i zaczynam być sfrustrowany działaniem waszej aplikacji i braku odzewu na różne problemy. Mianowicie mam problem z brakiem otrzymania rekompensaty za problemy ze startem w dzień premiery battlefielda 6 na którą długo czekałem i kupiłem gre na waszej platformie by wspierać was i pokazać wdzięczność bo sama gra w końcu daje mi doznania jak starsze odsłony. Jednakże w dzień premiery nie mogłem grać i czekałem do późna pomimo studiów rano i jedynie co udało mi się wejść na 15 minut na serwer społeczności po godzinach przekopywania reddita jak dołączyć do gry za którą zapłaciłem 300 zł. Mimo wszystko nie robiłem refunda i ucieszyłem się że wasz team doceni to w postaci rekompensaty jednakże do dziś jej nie dostałem. Po drugie gdy zakładam sprawę nie mogę uzyskać odpowiedzi na tą sytuacje ponieważ gdy chce odpisać na maila wysyłanego automatycznie dostaje maila o treści(i tak mam przypiętego tego maila do konta i jest on zweryfikowany):
Your Message to EA Could Not be Delivered
We no longer monitor this email address and want to make sure you get the help you need.
Visit EA Help and log in with your EA Account information. There, you can browse help topics for our games and services. Select the game you need help with to browse our topics, and we’ll direct you to resources and solutions.
You can also participate in discussions with the player community on EA Forums, and follow @EAHelp on Twitter for everything from outage info to news about our games.
Thanks,
EA Help
Po trzecie co też może mieć wpływ gdy ostatnio byłem zalogowany i klikałem ea help przerzucało mnie na drugą stronę ale nie wiem czemu byłem zalogowany na drugie konto przez co również nie moge połączyć 1 konta ze steam ponieważ oba te konta wydają się w jakiś sposób połączone.
Proszę o jakieś zainteresowanie ze strony suportu ponieważ widziałem że inne osoby z problemem rekompensaty też nie uzyskają odpowiedzi