Forum Discussion

19MasterDeath97's avatar
19MasterDeath97
New Novice
12 days ago
Solved

Zniknięcie gry z biblioteki - EA FC 26

Witam ,dnia 11.10.2025 zakupiłem gre EA FC 2026. Po zakupie gry na platformie Eneba otrzymałem od produktu wpisałem w aplikacje ,pobrałem grę i grałem do dnia 22.10.2025. W dniu dzisiejszym chciałem uruchomic grę i wyswietlił mi sie załaczony ponizej komunikat:

Próbowałem resetowac aplikacje , resetować pamieć podręczna ,  reinstalować aplikacje i gry dalej nie ma. Ponowne wpisanie kodu informuje mnie jedynie ze gra jest w posiadaniu i przypisana do mojego konta.

Czy jest ktoś wstanie wytłumaczyć mi jak mogę odzyskać grę?

• ja napisalem do ENEBY siano zwrocone ! ale juz na pewno nie wydam ich na tą pseudo gre...nie po tym co odpi......liło EA 

7 Replies

• Komnata444's avatar
    Komnata444
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

tez mam ten problem myslicze ze na g2a tez zwroca kase?

• ja również skontaktowałem się z supportem Eneby i środki zostały zwrócone i z mojej strony EA nie zarobi już ani grosza !!! Żegnam tę platformę środkowym palcem i życzę totalnego upadku na DNO!!!

• 3 dzień nie ma gry, nadal 0 komunikatów ani naprawy, są za to usuwane posty hahahahha

• Matinialdo's avatar
    Matinialdo
    Rising Rookie
    12 days ago

Śmiesznie jakby gra wróciła teraz jak ci hajs oddali 

• Swid3Rv1's avatar
    Swid3Rv1
    Rising Traveler
    12 days ago

ja napisalem do ENEBY siano zwrocone ! ale juz na pewno nie wydam ich na tą pseudo gre...nie po tym co odpi......liło EA 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,565 PostsLatest Activity: 3 hours ago