Forum Discussion

MIRAGE8MILE's avatar
5 years ago
Solved

Blad subskrybcji

Witam nie mogę zakupić subskrypcji Ea Play 

,, Oferta nie dostępna aprobuj kiedy indziej '' I tak cały czas

• @EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela

9 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @MIRAGE8MILE 

Dzięki za odpowiedź. 

Czy możesz trochę dokładniej opisać w którym momencie pojawia się komunikat? Zakupu próbujesz dokonać z poziomu konsoli, czy np. strony internetowej? Czy za każdym razem korzystasz z tej samej formy płatności? 

• Mam ten sam blad na PS4, kiedy probuje kupić subskrypcje na 12 miesiecy w po wpisaniu hasla jako weryfikacje platnosci, bo tak mam ustawione na koncie psn, wyatepuje blad (E-8210604A)

• @EA_Kuba podczas doladowania portfela tez jest problem, napis na stronie typu cos poszlo nie tak. Nie wydaje mi sie byc to problemem karty, poniewaz ta sama karta kupilem ps store Dragon Ball fighterz
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @omame300 

Dzięki za odpowiedź. 

Jeśli masz taką możliwość to sprawdź czy problem pojawia się również, jeśli skorzystasz z alternatywnej formy płatności. 

• @EA_Kuba udalo mi sie, kupujac karte z kodem doladowywujacym portfel i wtedy wykupic subskrypcje korzystajac z pieniedzy z portfela

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!577 PostsLatest Activity: 2 days ago