Forum Discussion
42 Replies
Cześć, mam taki problem że, otworzyłem paczkę niewymienną za SBC i trafiłem tam kolejną paczkę (paczka w paczce) nacisnąłem ją żeby została ona dodana do sklepu. Po wyjściu z paczki niewymiennej za SBC w sklepie trafionej paczki brak, nie wiem czy była to paczka kontraktów, piłkarzy, ikon, ultimate, czy paczka z zawartością miliona FC Points, bo było tam coś w stylu "pack_ultimate_players_" itp itd. Jak jestem w menu głównym, to widać że w sklepie jest paczka, bo obok napisu sklep jest czerwone kółko z cyfrą 1, ale jak wchodzę w sklep paczki brak, próbowałem też przez aplikację na telefonie, ale jest dokładnie to samo co na konsoli. Gra była też resetowana.
Konsola PS5
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? LYCZOT123
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 25.09.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 20:00 - 21:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Otworzyłem srebrną paczkę i dostałem inną w środku o dziwnej nazwie. Odebrałem bonusową paczke i chciałem ją otworzyć jednak w sklepie jej nie znalazłem a ikonka na sklepie sugeruje posiadanie paczki.(obraz 1; obraz 2)
Co się dzieje? nie mogę odebrać należnej paczki
Co powinno się stać? chciałbym odzyskać moją paczkę
Darmowa paczka widmo
Mam problem z odebraniem darmowej paczki, którą dostałem w innej srebrnej paczce. Paczka po trafieniu miała dziwną nazwę a gdy chciałem ją otworzyć to nie pokazuje mi się w sklepie mimo, że przy znaczku sklep mam kropeczke oznaczającą posiadanie paczki do otwarcia (pierwszy obraz) po wejściu w sklep nie mam żadnych paczek(obraz 2). Jak odebrać acz
Witam.
1. Mam problem gdyż otworzyłem jedna paczkę w której była kolejna paczka i po ''odebraniu'' jej mam powiadomienie w ''Sklep'' ale tej paczki nigdzie nie ma.
2. Robiłem ewolucje na jednym piłkarzu ''Morata'' który miał ostatecznie być na 85. Zacząłem grac squad battels itp, po czym zobaczyłem jak ta ''ewolucja'' zniknęła, po prostu mam zwykła karte tego zawodnika. W zakładce ''Moje Ewolucje'' nic nie ma.
Witam trafiłem złotą paczkę w innej paczce nie wiem czy tylko ja mam taki błąd ale na PC companionie i webappie pokazuje mi w sklepie ze mam je dostępne do otwarcia a nigdzie ich nie ma poniżej sa screeny z companion.
Witam
Choć wykonałem zadania i otrzymałem paczki które jak pokazuje apka są w sklepie do odebrania tak naprawdę ich nie ma :/ Dodatkowo otwierając paczki znajdowały się tam także paczki dodatkowe i ich także nie ma do odebrania :/
- Hallooo..... uzyskam jakąś odpowiedź?!
- wo74jo2 years agoRising Novice
Otrzymałem brązową paczkę jednak nie widac jej w zakładce moje paczki na ps ani w webapp. Widnieje tylko znaczek czerwonej lkopki informujacy , ze jest paczka.
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID?
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 25.09.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 12:00
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Ciężko powiedzieć
Co się dzieje? Po wykonaniu WBS Ważne mecze otrzymałem paczkę za kazde z czterech zadań. Przy zakładce sklep pali się czerwona kropka bo powinna być tam moja paczka ale gdy wchodzę w zakładkę nigdzie nie ma tej paczki.
Co powinno się stać?
XXX
Dzień dobry problem polega na tym że dostałem paczkę z zadania otworzyłem tą paczkę i w tej paczce była paczka i tej paczki nie dostałem pokazuje że mam tą paczkę a jej nie ma
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły aktualnie analizują zgłoszony przez Was problem.
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago