Forum Discussion

necrom1616's avatar
5 months ago
Solved

Kariyer Modu Ses sorunu

Menajer kariyer modunu oynuyorum ve belki de sadece bu sebepten dolayı bu oyunu satın alıyorum.

Geçmişte, oyunu daha keyifli hale getirmek için bazı mod sitelerinde taraftar sesleri ve stadyumlar ekleyebiliyorduk.

Bunların yapılmasını engelliyorsanız, en azından uygulama içi satın almayla çözün. (BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE ÜCRETSİZ OLARAK SUNULMALI)

FC25 < FC24

1. Taraftar sesleri neden bu kadar saçma hale getiriliyor? Ses aniden artıyor. Aniden azalıyor. Bazen ses olmuyor.
  2. Bazen hakem düdüğü duyulmuyor.
  3. Stadyum ambiyansları gerçekten başarısız. Derbi maçı oynadığımda, sanki stadyum boşmuş ve birkaç kişi tezahürat ediyormuş gibi oluyor. Sorunun acil bir güncellemeyle düzeltilmesi gerekiyor. Yapılması gereken çok basit. Taraftar sesini artırmak.
  4. Kariyerime Almanya 3. Ligi'nde Arminia Bielefeld ile başladım. 3. LİG TAKIMLARI NEDEN ALMANYA KUPASI'NDA DEĞİL? Diğer 3. Lig takımları da aynı hatayı yapıyor. TEKNİK BİR SORUN VAR. En kısa sürede bir güncelleme ile düzeltilmesi gerekiyor. Bu hata Bundesliga 2'de yok.
  5. Oyuncuların kartlarını zamanla geliştirmemiz lazım. Roller gelişiyor ama kartlar gelişmiyor.
  6. Kariyer modunda Liverpool marşı neden Mainz 05 takım stadyumunda söyleniyor?
  7. YUSUF YAZICI neden serbest oyuncularda veya kariyer modunda başka bir yerde yok?
  8. Stadı olmayan bir takımı seçtiğinizde kariyer modunda seslerde sorun var. Mesela Türkiye liginde BEŞİKTAŞ ile bir maç ayarladım. Stadyum olarak WALDSTADİON'u seçiyorum. Anonslar ALMANCA. Bu FC24'te de vardı. Sizce sorun değil mi?

2 Replies

About FC 25 Game Modes

Chat with the FC 25 community about Rush, Career Mode, Clubs, and Stories.832 PostsLatest Activity: 42 minutes ago