40 50 milyonluk sunucu hatası
Yeter artık bu hatalar ne zaman son bulucak. Biz pes çimlere bilerekmi bunları yapıyorsunuz psikolojimizi bozmak için tüm çabalarınız.allah belanızı versin lanet olsun ea games lanetler olsun. Fc 24 ile ilgili başladım ve sırf fc yani eski fifa ya çalışabilmek adına 1 milyon TL 25000 usd ye yakın kredi kartlarım dan para harcadım.bilgisayarımda ve telefonumdaki Fc25 companion uygulamasından oyunda kalma zamanı olarak belkide dünya rekoru kırmak üzereyim. Günün 15 16 saati telefondan ve bilgisayarımdan açık oyununuz. Lanet olsun lanet. Oyun geliltiricileri çocuklarınızmı acaba bizlere bu kadar saçmalıklarla psikolojimizi bozdunuz. Pes yıllarında biz fifa oynamadık 20 yıl pes egomanyasından zararlar ettinizde şimdi bizlerden intikamımı alıyorsunuz siz veya çocuklarınız. Size o kadar çok kayıp sayabilirim ama arada tek tke kayboluyorum satılmıştır sanırım diyordum ama şüphelendiğim gibide olmuş sürekli. Fc25 başladığından bugüne 100 lerce üst düzey oyuncularım satışta kayboldu. Ayrı ayrı 4 kez uc aldım ve sunucu hatası oldu 12000 uc lerim hesabıma tanımadı ve 48000 uc gelmedi bana. En son 11 adet sezon oyuncusu bastoni leri satın aldım. Ayrı ayrı Satışta olan 4 adet sezonun oyuncusu bastoni toplamda yokoldu. 1 adet sezon oyuncusu mbappe paketten çıktı ama oyundan attı mbappe bana gelmedisunucu hatası eksi pes çileremi ızdırap yada bazen şüpheleniyorum oyunun yaratıcısı beni tanıyor ve herne olduysa uzaktan izleyip psikolojimi altüst mü etmek istiyor diye ciddi olarak düşünüyorum artık.sunucu hatalarından Toplam 48000 fc points yokoldu. Daha öncelerde satışta 25 30 milyon uc değerinde oyuncularım kayboldu. Bende dün kızdım tüm bunlara ek olarak 7 milyon param vardı ut hepsini kızdım boşa harcadım. Bana 30 ile 40 milyon oyun parası ve 4800 fc points borçlusunuz. Lütfen hesabıma iadelerimi istiyorum. Artı sezon oyuncusu mbappe mide istiyorum. Yeter artık yeter bunlar düzelmediği sürece birdaha oyunlarının hiçbirisini oynamuycam ea games ait hiçbir şeye bakmıycam.