Forum Discussion

korrac1's avatar
korrac1
Newcomer
10 days ago

Rozgrywka UT na PC

Cześć wszystkim 
Czy tylko ja mam wrażenie, że zbalansowanie rozgrywki w tej grze to tragikomedia? Zdaję sobie sprawę, że nie jestem dobrym graczem, możliwe nawet że nie średnim ale albo w co drugiej grze trafiam na cheater'ów albo co drugi gracz to proplayer. Wyniki dwucyfrowe nie są rzadkością. Tak czy inaczej chyba nie tak to powinno wyglądać, że zamiast wyrównanej rozgrywki mam zderzenie ze ścianą.
Co o tym sądzicie? Może jakieś rady jak przestać być noobem? 😅

2 Replies

• Poza tym na pc używają kodów..mam Xboxa i odkąd wyłączyłem matchmaking od razu poleciałem z dywizja do przodu...tak to pctowcy grali jak na jakimś speedzie, bramkarz nawet piłki nie mógł podać bo ja od razu traciłem a obrońcy 83 tempa moich 96 atakujących to brali nawet nie  wiem kiedy i po 10 -0 dostawałem a teraz nagle wygrywam przynajmniej 2 z 3 meczy

• Gra chce Cię zachęcić do zakupu fifa pointsów , niestety ta gra już od dawna nie polega na tym jakim graczem jesteś. Możesz być słabszym graczem a i tak rozpykasz lepszego jak Ci gra będzie akurat pomagać. Ja ostatnio ro jak gram godzinę to pełnego meczu rozegrać nie potrafię z uwagi na to jak mnie ta gra wkurza. Albo dostaje czerwona kartkę za byle wślizg przy moim prowadzeniu , albo za każdy mój gol od razu jest riposta, w taki sposób, że przeciwnik wie dokładnie za każdym razem w która stronę pójdą, albo moi kompletnie nie potrafią odebrać piłki tzw samotny rajd zawodnika , albo akurat obrońcy się  dziwnym trafem rozbiegają zostawiając wolną przestrzeń dla przeciwnika, albo obrońcy dostają dziwnych przemieszczeń tak aby przeciwnik miał łatwiej . Czasem jak już gram z kimś dobrym ale gra mu też pomaga to akurat podanie, które idzie do zawodnika jakimś cudem on je puszcza i trafia do zawodnika gorzej usytuowanego , mam na to nawet filmik później postaram się go wrzucić ,  tak więc aż takiego znaczenia nie ma jak do końca grasz tylko czy gra Ci pomaga .... 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.732 PostsLatest Activity: 2 days ago