Solved
Forum Discussion
2 years ago
Ja walczę z tym od wczoraj i nic po moc techniczna EA to jak ktoś pisał dramat jakiś. Odesłali mnie do forum żart.
M ktoś jakiś pomysł?
- 2 years ago@jedrekrat2005 Witam. Również mam ten sam problem. Pobrałem wczoraj aktualizacje , normalnie wieczorem grałem kwalifikacje do fut champions i chcąc się później zalogować wyskakuje taki komunikat jak u Was, ten sam bląd od wczoraj.
Teraz kwestia jest taka że nie przez ten blad nie zagram fut champions i stracę kwalifikacje.
Mając w weekend czas nie nabije punktów exp sezonowych.
Przestaję to być zabawne płacąc tyle pieniędzy za grę która ma dawać fun.- 2 years ago
Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Bo widzę że to już dotyczy wielu osób
- 2 years ago@White051089 Mi się w końcu udało wejść do gry. Jak udało mi się zalogować na companion, usunąłem cały sklad i utworzyłem nowy z innymi formacjam, taktyką z brązowymi grajkami by mieć pewność że nie będzie nikogo z poprzedniego składu. Wylogowałem się i udało się wtedy wejść do futa.
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days agoCommunity Highlights
- Wojtula_217 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager