Forum Discussion

machus1337's avatar
machus1337
Newcomer
3 months ago

Błąd z uruchomieniem gry | Interception

Witam, od kilku dni pojawia mi się problem z uruchomieniem gry. Błąd jest pokazany w załączniku. Próbowałem wszelkich metod które zostały podane, m.in. nowe konto administratora, odinstalowanie Daemon Tools, odinstalowane i ponowne zainstalowanie, aktualizacja oraz naprawa AntiCheata, dalej nic nie pomogło. Proszę o jak najszybszą pomoc, czuje się już bezradny...

6 Replies

• Blejer016's avatar
    Blejer016
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

to nie ten błąd mam to samo i już wszystko sprawdzałem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Interception to narzędzie, które umożliwia przechwytywanie i modyfikowanie sygnałów wejściowych z klawiatury i myszy, co może być postrzegane jako potencjalne narzędzie do oszukiwania w grach. Jeśli AntiCheat wyświetla błąd związany z Interception, możliwe, że narzędzie to zostało wykryte na Twoim systemie, nawet jeśli nie używasz go do oszukiwania. W takich przypadkach, zaleca się:

• sprawdź czy masz zainstalowane dodatkowe oprogramowanie dla mysz/ kontroler/ klawiatura i odinstaluj je
    • upewnij się, że masz najnowszą wersję EA AC
  • Blejer016's avatar
    Blejer016
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

przeinstalowałem ea ac i nie mam żadnego dodatkowego oprogramowania a błąd dalej ten sam

• Blejer016's avatar
    Blejer016
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

przeinstalowałem ea ac i nie mam żadnego oprogramowania dodatkowego a błąd dalej jest

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,634 PostsLatest Activity: 13 hours ago