Forum Discussion

Klaudia_02_05's avatar
Klaudia_02_05
Rising Newcomer
5 months ago
Solved

Błąd CE-108255-1

Witam,

Podczas wchodzenia w Evolucje w trybie Ultimate Team lub przeglądania składu wyskakuje ciągle błąd CE-108255-1 i gra się wyłącza. Problem trwa od dłuższego czasu. Najnowsze aktualizacje nie pomogły, ani sposoby znalezione w internecie.

• Hej Klaudia_02_05​ 

Upewnij się, że masz za sobą poniższe kroki:

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO

Na stronie SONY, znajdziesz również artykuł: 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej Klaudia_02_05​ 

Upewnij się, że masz za sobą poniższe kroki:

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz kart specjalnych np. EVO

Na stronie SONY, znajdziesz również artykuł: 

• Zrobiłam wszystko wg instrukcji. Nie pomogło. Dalej ten sam błąd. Robiłam wszystkie możliwe inne rozwiązania, które znalazłam w internecie: czyszczenie catche, reinatalacja gry.  I nic. Od miesiąca się z tym męczę. Nie mogę normalnie przeglądać składu i otwierać paczek. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

ALternatywą dla otwierania paczek, SBC czy też dokonywania zmianu w składzie jest Web App lub Companion. Sprawdź także dalsze wskazówki, jakie może zapewnić zapewnić Serwis PlayStation.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 days ago
1,696 Posts