4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
dzisiaj gra wróciła do "normy". Nie da się biec do piłki, zawodnicy bez szybkości. Wczoraj gra pierwszy raz od 13 miesięcy działała znośnie. Nie mam pojęcia skąd ten przebłysk
Ja od siebie dorzuce "magiczne" zmiany pingu. Gram sobie z typem ogrywam go lekko 3:0 i "nagle" moi pilkarze dostaja wylewu. Nie blokuja podan, 0 przechwytow, nie potrafia biegac, przyjmowac - no dno, a kolesiowi siada wszystko (nie mowiac o odbiciach wprost pod nogi). Efekt? 4:3 w tylek patrze na miernik pingu z 3/4 ms (do mojej trzeciej bramki) zrobilo sie 23-30ms (gdzie za taki ping w niejednej gierce dali by sie pokroic). Ostatni gwizdek i ping magicznie wraca do 4ms. I dziwnym trafem mam tak ZAWSZE:
- gdy jade kogos lekko 2-3:0
- gdy gram o wyzsza range
- gdy gram o wyzsza dywizje
NON stop gdy mam mecz o cos, gra nie daje mi grac "bo ping". W testach wszystko git, nastepny mecz juz elegancko po 3-4ms...
Dzis z kolei moja Watt z pacem 94 zostala dogoniona na luzie przez Rodriego z cieniem (pace 74...). Co tam playstale do biegania i speed o 20 punktow wiekszy. Nie mowiac o akcji numer dwa gdzie leci gorna pilka leci do niej Messi przeciwnika, na przeciwko moj van dijk, mysle sobie "luzik, mozesz skakacz gdzie messi do van dijka" - nic bardziej mylnego, messi wygrywa glowke z van dijkiem o.0...sa dni gdzie gra sie bosko a potem - nope...a najlepiej jak grasz mecz z d...y no totalne dno i na koniec sie okazuje, ze typ dopiero co zalozyl konto...(No wiadomo, musi wygrywac...). Ludzie jaraja sie niektorymi kartami jakie to sa zwinne, szybkie etc. Mam je u siebie - pace -10, zwinnosc ciezarowki z weglem - NO JAK?!
UWIELBIAM to, ze w tym roku EA juz nie kryje sie z robieniem graczy w balona. Odpalam mecz Mistrzostw. Ping 3-4ms (cudenko). Pierwsze 20min meczu - kosmos, ilosc farta przeciwnika i mojego pecha porazajaca. "No jak mozna miec tyle szczescia" - myslalem i bylem blisko wyjscia przy 0:0 zeby nie osiwiec. Zaczalem grac na posiadanie pilki, przejalem kontrole, zaczelo cos trybic i ...OCZYWISCIE. Ping "magicznie" skacze na 23ms i nie da sie zrobic nic (a wiec jak nie jednym sposobem to zrobimy Cie drugim). Tylko i wylacznie dzieki temu, ze przeciwnik nie ogarnial na Totalnym spoceniu wbilem 3 bramki, gosc wzial pauze, ping spadl na 4ms i rage quit. Na koniec patrze na date zalozenia klubu....ofc. Pazdziernik 2024. Porazka....
@JJ_Joe_PLU mnie nie ma skoków pingu, cały czas w granicach 5-8 ms. Ale co się wyprawia to głowa mała. Moi zawodnicy nic nie ważą. Odbiór piłki i mój się tylko chwiej, w drugą stronę w moim polu karnym po prostu przesuwają moich obrońców. Zobacz tak się nie da nic wygrać, do tego te spalone, w jednym meczu mam po kilka bramek ze spalonego, w czasie gdy wciskam lb i podanie zawodnik jak głupi leci na kilkumetrowy spalony za nim ten kopnie piłkę
https://www.youtube.com/watch?v=CPx0wphxAT8
Albo tutaj, ewidentny karny, spalony może na styku Ta gra jest bardzo zła wczoraj rano w mistrzostwach miałem 4;1 a skończyłem 6;9 Po południu w ogóle nie dało się w to grać
Doskonale Cie rozumiem...u mnie tez czesto jest tak, ze gram szybka akcje, moj zawodnik wybiega na wolne pole i zawodnik z 90+ podaniami nie moze kopnac pilki "akurat w tej sytuacji" (bez krycia etc.). Bo gra ewidentnie czeka az wybiegajacy zawodnik spali. Wyglada to przekomicznie. Zwlaszcza w kluczowych sytuacjach. Mam typa na sam na sam - nope. Podajacy sie potknie, odbije mu sie pilka, przelozy pilke, zamuli....to jest paranoja. Ja zaczynam juz siebie o masochizm podejrzewac. Nie mowiac dalej o meczach jak dzis. Goscia nie wypuscilem z jego polowy 30 strzalow na bramke - jak w mur. Od dostal 1 odbicie od seka vam dijka - gol, dziekuje...xd