4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
UWIELBIAM to, ze w tym roku EA juz nie kryje sie z robieniem graczy w balona. Odpalam mecz Mistrzostw. Ping 3-4ms (cudenko). Pierwsze 20min meczu - kosmos, ilosc farta przeciwnika i mojego pecha porazajaca. "No jak mozna miec tyle szczescia" - myslalem i bylem blisko wyjscia przy 0:0 zeby nie osiwiec. Zaczalem grac na posiadanie pilki, przejalem kontrole, zaczelo cos trybic i ...OCZYWISCIE. Ping "magicznie" skacze na 23ms i nie da sie zrobic nic (a wiec jak nie jednym sposobem to zrobimy Cie drugim). Tylko i wylacznie dzieki temu, ze przeciwnik nie ogarnial na Totalnym spoceniu wbilem 3 bramki, gosc wzial pauze, ping spadl na 4ms i rage quit. Na koniec patrze na date zalozenia klubu....ofc. Pazdziernik 2024. Porazka....
@JJ_Joe_PLU mnie nie ma skoków pingu, cały czas w granicach 5-8 ms. Ale co się wyprawia to głowa mała. Moi zawodnicy nic nie ważą. Odbiór piłki i mój się tylko chwiej, w drugą stronę w moim polu karnym po prostu przesuwają moich obrońców. Zobacz tak się nie da nic wygrać, do tego te spalone, w jednym meczu mam po kilka bramek ze spalonego, w czasie gdy wciskam lb i podanie zawodnik jak głupi leci na kilkumetrowy spalony za nim ten kopnie piłkę
https://www.youtube.com/watch?v=CPx0wphxAT8
Albo tutaj, ewidentny karny, spalony może na styku Ta gra jest bardzo zła wczoraj rano w mistrzostwach miałem 4;1 a skończyłem 6;9 Po południu w ogóle nie dało się w to grać
Doskonale Cie rozumiem...u mnie tez czesto jest tak, ze gram szybka akcje, moj zawodnik wybiega na wolne pole i zawodnik z 90+ podaniami nie moze kopnac pilki "akurat w tej sytuacji" (bez krycia etc.). Bo gra ewidentnie czeka az wybiegajacy zawodnik spali. Wyglada to przekomicznie. Zwlaszcza w kluczowych sytuacjach. Mam typa na sam na sam - nope. Podajacy sie potknie, odbije mu sie pilka, przelozy pilke, zamuli....to jest paranoja. Ja zaczynam juz siebie o masochizm podejrzewac. Nie mowiac dalej o meczach jak dzis. Goscia nie wypuscilem z jego polowy 30 strzalow na bramke - jak w mur. Od dostal 1 odbicie od seka vam dijka - gol, dziekuje...xd