4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
@UNLUCKYo0o już nie pamiętam, chyba ustawienia gry. Nie ważne i tak nie pomogło, przez jeden dzień przez przypadek chyba gra chodziła mi dobrze. Dziwne bo przez rok nie miałem takiej sytuacji
@JJ_Joe_PL wydaje mi się, że mamy inny problem. Ping mam stały przez cały czas, żadnych skoków. Natomiast zawodnicy reagują bardzo wolno, wszystko robią dłużej i nie mają szybkości
@9bagins no wlasnie ja mysle, ze jest to powiazane. U mnie dzieje sie tak dokladnie wtedy kiedy ping w grze skacze na powyzej 10ms. Tak "normalnie" jest git, ale w pewnym momencie jak ping skoczy - padaka dokladnie tak jak opisujesz. Osobiscie uwazam, ze te "mierniki" pingu to sciema...jak moze byc tak kosmiczny delay przy 23ms pingu? W sumie najprosciej spowodowac, zeby Twoi zawodnicy przestali ogarniac i wyswietliv ze ping wyzszy "no sorry to siec, to nie my". Ja mam wrazenie, ze to jest tak jakbys gral na poziomie Ultimate w SB. Kiedys o tym pisali, ze dziala to tak, ze nie tylko AI gra madrzej, ale przede wszystkim Twoi pilkarze maja obnizane skille, zeby bylo Ci trudniej. Wiec skoro moga to zrobic "offline" to na bank dzieje sie to tez online. Pytanie tylko o przyczyne czemu niektorzy gracze "lapia" to czesciej.
ale u mnie nie ma, że jest raz lepiej raz gorzej. Mam zamulony gameplay cały czas. Nie ważne czy online czy offline, rano czy wieczór, wrzesień czy sierpień
To już nawet nie jest śmieszne, przegrywa się ponieważ zawodnicy boja się dotknąć piłki. Lekki kontakt i się przewracają, jakby nic nie ważyli.. Strzały wyglądają jakby w balon kopali, ledwo leci. Tu filmik, że powinienem przejąć piłkę, al mój obrońca nad nią przeskakuję. Takich sytuacji jest dużo, przegrywa się mecze, gdzie rywal strzelał 3 razy i trzy gole a Ty 20 i wszystko słupki, niecelne, albo bramkarz wszystko broni.
Ten sam problem jest na pc od dłuższego czasu. To nic z waszymi konsolami, po prostu optymalizacja leży
Coś musi być na rzeczy. Praktycznie nic nie mogę wygrać. Nowy sezon rivals 4 liga. Teraz miałem mecz gdzie oddałem 28 strzałów na bramkę, przeciwnik 4. Wynik meczu 2:3. Przeważnie wszystkie strzały na moją bramkę kończą się golem, bramkarz nic nie broni, a obrona jak w poprzednim poście działa.
Witaj
Mam dokładnie takie same problemy jak Ty odpisujesz w tym wątku
Konsola ps5 ostatnio wymieniany światłowód na nowy 1gb
Nowe kable
Router gamingowy netduma r2
Ustawione wszystkie konfigurację sieciowe
I co?
Dramat...