4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
ale u mnie nie ma, że jest raz lepiej raz gorzej. Mam zamulony gameplay cały czas. Nie ważne czy online czy offline, rano czy wieczór, wrzesień czy sierpień
To już nawet nie jest śmieszne, przegrywa się ponieważ zawodnicy boja się dotknąć piłki. Lekki kontakt i się przewracają, jakby nic nie ważyli.. Strzały wyglądają jakby w balon kopali, ledwo leci. Tu filmik, że powinienem przejąć piłkę, al mój obrońca nad nią przeskakuję. Takich sytuacji jest dużo, przegrywa się mecze, gdzie rywal strzelał 3 razy i trzy gole a Ty 20 i wszystko słupki, niecelne, albo bramkarz wszystko broni.
Ten sam problem jest na pc od dłuższego czasu. To nic z waszymi konsolami, po prostu optymalizacja leży
Coś musi być na rzeczy. Praktycznie nic nie mogę wygrać. Nowy sezon rivals 4 liga. Teraz miałem mecz gdzie oddałem 28 strzałów na bramkę, przeciwnik 4. Wynik meczu 2:3. Przeważnie wszystkie strzały na moją bramkę kończą się golem, bramkarz nic nie broni, a obrona jak w poprzednim poście działa.
Witaj
Mam dokładnie takie same problemy jak Ty odpisujesz w tym wątku
Konsola ps5 ostatnio wymieniany światłowód na nowy 1gb
Nowe kable
Router gamingowy netduma r2
Ustawione wszystkie konfigurację sieciowe
I co?
Dramat...