4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
@UNLUCKYo0oW tym miesiącu zmieniałem operatora. Internet światłowód 600Mb/s Wcześniej miałem w UPC, teraz w Plus ( infrastruktura Netii) Nic się nie zmieniło, dalej mam opóźnienia tylko w grze ea fc Nie miałem żadnych problemów z internetem prędkości max jak w umowie.. Opóźnienia nie są spowodowane internetem.
no to ja juz kompletnie tego nie rozumiem... skoro nie internet, nie sprzet to EA? tylko jak to jest ze akurat ja tak mam, ktos inny a zas inni maja ok... tym bardziej ze raz na jakis czas mam suepr gameplay, ale niestety jest to rzadko..
delay mialem straszny, ale wedlug EA bylo WSPANIALE ...
Ta gra jest śmieszna, przeciwnik przestał grać, a ja i tak nie mogę podać celnie do swojego zawodnika. Wszystko samo automatycznie Ai przechwytuję, ba nawet blokuję strzały. U mnie piłka obrońcy przeleci między nogami, żadnych automatycznych przechwytów choć piłka by się turlała obok. Zawsze za późno, podania słabe tak samo strzały
https://www.youtube.com/watch?v=AO3XiverrNk&feature=youtu.be