4 months ago
Delay
Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodó...
Łączę się z wami w bólu.Od wtorku po aktualizacji mam to samo.Opóźnienia takie że grać się nie da,zawodnicy biegają jak muły ,odbiór przeciecie piłki nie istnieja .Wcześniej wszytsko chodziło w miare płynnie.Ogólnie jedna wielka masakra.Najlepsze jest to że nawet żadny admin nie odpisuje i nic ze strony ea kiedy to naprawią.Ta gra to jest po prostu jakiś zart
Dobra Panowie, posiedziałem wczoraj na rededicie i znalazłem dzieki pomocy jednego ziomka rozwiązanie ! :D
Co jest pewne to to, że FC25 nie lubi się z monitorami z G-synciem.. i jak w moim przypadku i innych 144Hz nie bardzo współgrają z fifką..
O to co zrobiłem, wyłaczyłem w monitorze g-synca oraz w grze jak i w Nvidii. W grze wylaczylem synchronizacje pionową a w nvidii ustawiłem na włączoną. Rozdziałka i 144hz zostawiłeem jak były. Gra zaczeła lepiej chodzić, ale wciąz to nie było to co powinno być i teraz uwaga creme de la creme. Zmieńcie kamere w grze na Telewizyjną 3 bądź Telewizyjną. Tak, kamera robi to opóźnienie XD z tego co ludzie pisali to możliwe, że jak mamy normalną kamere to mamy całe boisko plus trubuny przez co kompputer musi wiecej renderowac obrazu. Na tej telewizyjnej niestety jest blisko dość mocno przez co ciezej troszke sie gra bo nie widać tak duzo jak przy innych kamerach, ale przynajmniej gra w końcu chodzi płynnie :D jeszcze musze posprawdzać ustawienia z innymi kamerami.
Tak więc telewizyjna 3 badz zwykla telewizyjna