Forum Discussion
Od pewnego czasu (prawdopodobnie piątek 5.09 ?) po kilku minutach od uruchomienia fc 25 zawiesza się cały system. Jedyną opcją jest restart systemu. Nie pomógł reinstall gry, naprawa plików gry przez EA App, usunięcie profilu i plików lokalnych.
Dzięki za wasze posty!
Chcę was poprosić o sprawdzenie kilku rzeczy:
- czy w systemie Windows macie zainstalowane aktualizacje KB5064075 i KB5064071. Są to aktualizacje w wersji beta.
- czy przywrócenie wcześniejszej wersji sterowników dla karty graficznej zmienia sytuację w grze
- czy ten sam problem pojawia się po uruchomieniu gry z poziomu nowego konta administratora
- popek10mke2 months agoRising Newcomer
W systemie Windows nie mam tych aktualizacji
Wcześniejszą wersja sterownika nvidia nie pomogła
Nowe konto administratora oraz uruchom nie jako administrator też nie pomaga w problemie
Komputer trafił dziś do specjalisty na sprawdzenie karty graficznej, RAM, dysku twardego- wszystko w jak najlepszym porządku.
Także EA - bez obrazy - ale wypuście łatkę bo ewidentnie wina leży po Waszej stronie... nie musicie się martwić ludzie już dawno kupili nową edycję.
Pozdrawiam
- QuartzStar10642 months agoNew Novice
W systemie Windows nie ma tych aktualizacji najnowsza jaka jest to KB5064081. Zainstalowanie wersji sterownika nvidia który miałem wcześniej nic zbytnio pomógł problem dalej jest. Z poziomu admina czy działa nie byłem w stanie sprawdzić. Nigdy wcześniej takie problemu nie miałem z grą jedynie to kontroler nie działał w trybach online ale udało się to ogarnąć samemu.
- ted1wbn7lasl2 months agoNewcomer
Mam to samo. U mnie wygląda to tak, jakby gra przeciążała mi komputer i ten po prostu się zawiesza. Podobnie jak reszta użytkowników, jedyne co mogę zrobić to nacisnąć przycisk RESET.
W moim przypadku pomogła zmiana ustawień graficznych z najwyższych na średnie, aczkolwiek widać, że gra ma lagi (a poza tym nie po to inwestowałem w sprzęt, żeby grać na średnich ustawieniach :D). Nie wiem co się dzieje, bo w innych grach, które są dużo bardziej wymagające jak chociażby Expedition 33 wszystko działa jak należy. Moje GPU to RTX 4070 Super. Próbowałem zmiany sterowników na starsze, ale to nic nie dało. Jak będziecie mieć rozwiązanie to dajcie znać. To ewidentnie wygląda na winę po waszej stronie.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Recent Discussions
- 5 days ago
- 6 days ago
- 6 days ago
- 6 days ago