Forum Discussion
30 Replies
- l8cgjioiif2r2 months agoSeasoned Newcomer
wie ktoś czy błąd został naprawiony ponieważ u mnie dalej te same crashe od paru dni i nie wiem co z tym zrobić proszę o pomoc
- SeReK1735102 months agoNewcomer
mam ten sam problem, od kilku dni zatrzymuje mi gre po max 3 minutach i mogę tylko komputer zresetować, sprawdzałem spójność plików gry i okazało się że 3 pliki są nie pobrane i mi je pobrało na nowo. Niestety to nie pomogło i po ponownym restarcie komputera dalej miałem brakujące pliki i dalej nie mogłem grać
- Akamaru942 months agoSeasoned Newcomer
Nic nie pomaga. Dzisiaj włączyłem, to standardowo gra się zatrzymała, z tą różnicą że komputer się są zresetował. A później jak włączyłem to znowu to samo, staje tak, że tylko reset pomaga
- l8cgjioiif2r2 months agoSeasoned Newcomer
dosłownie mam ten sam problem od kilku dni probowałem już wszystkiego nawet formatowanie systemu lecz dalej nic nie pomogło ale skoro nie tylko ja mam ten problem to trochę mnie to uspokoiło. Napiszcie jak będzie lub jest jakiś sposób na naprawę tego lub jesli EA zabierze się za naprawę tego.
- GrimorG752 months agoSeasoned Novice
Trwa to już od paru dni i nic nie robią z tym by naprawić
- EA_Pulsar2 months ago
Community Manager
Warto sprawdzić jak gra zachowa się na nowym pliku ustawień. Spróbuj przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25 (folder AppData jest folderem ukrytym). Usuń też profil "Ustawień osobistych 1" po włączeniu gry.
- Qbside2 months agoNewcomer
Mam identycznie to samo. Gra ciągle działała, wyjechałem na urlop, z którego wróciłem po tygodniu, odpalam i tu nagle lag taki, że jedyną opcją jest reset kompa. Też już próbowałem wielu rozwiązań począwszy od reinstalacji gry po instrukcje internetowe i nic.
Pocieszające jest tylko to, że nie tylko ja mam ten problem, bo może z biegiem czasu się to zmieni.
- emek19732 months agoRising Newcomer
U mnie to samo... Czy będzie aktualizacja gry ???
- Akamaru942 months agoSeasoned Newcomer
Ciekawe czy to naprawia. Kilku znajomych ma ten sam problem . Jakaś większą afera
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Jeśli wcześniejsze zalecenia nie pomogły proszę Was o wykonanie dodatkowych czynności.
- usuńcie potencjalnie uszkodzone pliki gry (łącznie z Ustawienia osobiste)
- przetestujcie grę z nowym aktywnym składem.
Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przepisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie lub kart specjalnych np. EVO
Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal się wyłącza
- Sprawdźcie spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych
- Utwórzcie na komputerze nowe konto administratora i z jego poziomu uruchomcie grę.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Recent Discussions
- 4 days ago
- 4 days ago
- 5 days ago
- 5 days ago