Forum Discussion
Oni od dłuższego czasu robią totalną kaszanę patrz Battlefield,Ea FC, najnowszy Dragon Age.. Mam kompa za 15 tysięcy a gra z takimi wymaganiami jak FC 25 chodzi mi jakbym grał w grę mobilną na telefonie z ekranem do 30 FPS mam swiatłowód stałe 8-10 ms w FC 1 GB/s internet z wysyłaniem 300 mb który ma 0 % packet lossów gdzie inne topowe produkcje chodzą mi w 240 fps na Ultra . Ja rozumiem coś popsuć w czasie aktualizowania gry ale to trwa od 2-3 tygodni . Wcześniej gra i tak zaskoczyła mnie mega słabą optymalizacją choćby wszechobecne lagowanie menu i częste wyrzucanie z gry podczas robienia np SBC. Już tą wersje miałem odpuścić ale gram w tą grę od wersji 2000 więc jakiś tam sentyment jest niemniej jednak na szczęście zaczynają pojawiać się alternatywy dla tej produkcji więc pozostaje czekać 🙂
- 5 months ago
nie dość że opóźnienia,lagi to na dodatek nawet zawodnicy z tempem 95 biegają jakby mieli max 80,przechwyty nie istnieja jak już coś sie uda przeciąć to piłka odskakuje na 10m i do przeciwnika,obrońcy z topki mijają się z piłkami.Niestety Ea fc 25 na PC jest niegrywalne od 3 tyg. Ja już to odinstalowałem bo ten gameplay to jest śmiech na sali
- 4 months ago
spedd lagi mam tez na ps5 i to na kablu .... jakis dramat
- 4 months ago
dokladnie .. wczesniej tego nie bylo to aktualizacja zepsuła ??
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 12 hours ago
- 13 hours ago