Forum Discussion
a i jeszcze za każdym razem jak robie sprawdź spójność plików na steamie to mi pokazuje 3 pliki które nie zostały poprawnie zweryfikowane (mam nagrany pełen proces odpalania się gry i cały czas ląduje na splash screenie)
@Ant00ni Hej 🙂
Problem jest po stronie Twojego CPU - Jest dużo poniżej minimalnych wymagań gry. Gra FC25 nie obsługuje procesorów starszej generacji z linii Pentium.
FC25 obsługuje linię Intel Core i5 lub zalecany i7. Wymagania gry znajdziesz tutaj - Wymagania systemowe FC25
- 7 months ago
mam pytanie polecasz jakiś konkretny procesor? taki żeby nie kosztował dużo i żeby gra na nim chodziła w sposób normalny
- Narayen7 months agoLegend
Raczej samego procesora nie wymienisz na płycie obsługującej CPU Pentium, tutaj byś musiał właśnie taką płytę wymienić, aby obsługiwał CPU Intel i5 lub i7.
Polecałbym ci to skonsultować ze sklepem komputerowym lub serwisem, aby dobrali dla Ciebie płytę główną kompa wraz z w/w procesorem + pamięć ram (16GB dla pewności) oraz kartę graficzną wymienioną w wymaganiach dla gry, a najlepiej lepszą.
- 7 months ago
czyli w ogólnym rozrachunku cały sprzęt musi zostać wymieniony na nowszy bo jest przestarzały i niezdatny do gry
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 14 minutes ago
- 37 minutes ago
- 37 minutes ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago